Kauçuk Sanayi Şirketleri

Sektör : Plastik Yan Sanayi Firmaları : Kauçuk Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
TUMAKSAN KAUÇUK POLİÜRETAN SAN
Açıklama :
TUMAKSAN metalli, metalsiz kauçuk ve poliüretan üretiminde uzun yıllar boyunca edindiği bilgi ve tecrübeyi, siz değerli müşterileri ile paylaşmanın gurur ve heyecanını duymaktadır. Kurulduğu günden itibaren kauçuk ve poliüretan ürünler konusunda üretim yapan, makine sanayi, otomotiv sanayi vb tüm alanlara hitap etmektedir. Kurulduğu ilk andan itibaren kaliteye verdiği önem ve zoru başarma azmi sayesinde kısa sürede kauçuk sektöründe tanınmış ve bu ilkelerinden asla vazgeçmemiştir.
Firmamızın değişmez prensipleri daima kalite, hizmet, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur. Üretimde başarı ve sürekliliğin teminatı, hizmette dürüstlük ve kalitedir prensibiyle çalışan TUMAKSAN Kauçuk, gösterdiğiniz yakın ilgi ve desteğinizden ötürü teşekkür ederek sizlere bugün olduğu gibi gelecekte’de hizmet vermeye devam etme istek ve arzusundadır.


Telefon :
05050907955
Adres :
5971 sk no:1 k:1 , Karabağlar, İzmir

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=61664" border="0" alt="Kurumsal Kauçuk Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Tumaksan Poliüretan Kauçuk Makina Parçaları ve Sistemleri, Kauçuk, Poliüretan Kauçuk Makina Parça ve Sistemleri İmalat Toptan Satış.
Anahtar Kelimeler: Tumaksan Poliüretan Kauçuk Makina Parçaları ve Sistemleri, Kauçuk, Tumaksan

TUMAKSAN KAUÇUK POLİÜRETAN SAN Firma Yetkili Girişi Giriş