Endüstriyel Soğutucular Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : Endüstriyel Soğutucular Firmaları

Firma Ünvanı :
Ege Vizyon Elektronik & Makina Denizli
Açıklama :
Ege Vizyon Elektronik ve Makine 2005 yılında Denizli’ de iş hayatına başlamıştır. Kurulduğu tarihten bu yana elektronik, tekstil makinalarının bakım ve onarımı ile otomasyon hizmeti veren ve bu alanlarda çalışmalarını sürdüren firmamızın teknik kadrosu, gazlı soğutma sistemlerindeki enerji maliyetlerinin yüksek olmasını dikkate alarak, fizibilite çalışmaları yaptı. 2008 yılında da evaporatif soğutucuları konusunda çalışmalara hız verdi.

Firmamız başta sanayi kuruluşları olmak üzere, küçük ve orta ölçekli işletmelerde enerji maliyetlerinde %90 oranında tasarruf yapılmasını sağladı. 2011 yılında da ‘Springday’ markamızı oluşturarak, ulusal ve uluslararası piyasalarda boy göstermeye başladı.

Springday markası olarak bugün evaporatif sulu klima sistemleri ile hem endüstriyel kullanım için hemde ev ve ofis kullanımları (sulu mobil klimalar) için soğutma cihazlarımız mevcuttur.

Firmamız başta İstanbul, İzmir , Denizli , Ankara, Antalya, Adana, Hatay , Gaziantep , Batman, Diyarbakır, Muğla (Bodrum, Marmaris, Fethiye) olmak üzere Türkiye'nin her iline satış yapmakta aynı zamanda komşu ülkelerimize ihracat yapmaktadır. ( Suriye, Irak, İran )

Evaporatif soğutma sistemleri fiyatları almak isterseniz siz değerli müşterilerimize hem fiyat hemde danışmanlık anlamında yardımcı olmaktan gurur duyarız.

Daha fazla bilgi için Lütfen bize ulaşınız
(0258) 264 71 03
www. springday. com. tr
info@springday. com. tr


Telefon :
(0258) 264 71 03
Adres :
Sevindik Mahallesi, 2291. Sk. No:6 D:No : 15, Merkezefendi , Denizli

Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=61362" border="0" alt="Kurumsal Endüstriyel Soğutucular Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Springday Evaporatif sulu klima ile serinletme çözümleri, Açık alan serinletmesi ve endüstriyel evaporatif klima ile sulu soğutma için doğru adres
Anahtar Kelimeler: sulu mobil klima, springday sulu klima denizli, evaporatif klima, evaporatif sulu klima, evaporatif soğutucu, evaporatif soğutma, sulu klima, evaporatif soğutucu fiyatları, fan pad fiyatları, evaporatif klima fiyatları, soğutma peteği fiyat,

Ege Vizyon Elektronik & Makina Denizli Firma Yetkili Girişi Giriş