Elektrik-Elektronik Şirketleri

Sektör : Elektrik ve Elektronik Sanayi Firmaları : Elektrik-Elektronik Firmaları

Firma Ünvanı :
Avcıoğlu Elektirik
Açıklama :
Ön Expertiz
a) Motor görsel incelemeye tabii tutulur. Gövdesinde , Kaplin, Mil , Klemens vb. yapı ve aksesuarları incelenerek durum tespiti yapılır ve bulgular kayıt edilir.

b) Kaplin veya kasnağın mil üzerindeki konumu kumpas ile ölçülerek kayıt altına alınır. Kaplin/kasnak mevcut ise çektirilerek demonte edilir. Kasnak vidalı sıkma tip ise civataları sökülerek demonte edilir. Kaplin/kasnak sıkı geçme ise varsa sabitleme civatası sökülür.
Kaplin/kasnak 120 derece açılı özel çektirme makinesi ile çektirilir. Toleransı sıkı olan kaplin/kasnak 'larda malzemeye zarar vermemek için oksijen kaynağı ile ısı uygulanarak demontaj gerçekleştirilir.

Kaplin ve kasnağın mil üzerindeki konumu
c) Müşteriden alınan bilgiye göre oluşan mevcut problem sebepleri hakkında ön fikir elde edilerek uygulanacak standart ve ileri expertiz yöntemleri belirlenir.

d) Kaplin/kasnak demonte edildikten sonra komparatör ile kaplin yeri salgısı ölçülür. Kaplin yeri salgısı standart olarak mil kaplin yeri ortasından yapılarak salgının %3-5 sınır değerinde olup olmadığı kontrol edilerek kaydedilir.


Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=61000" border="0" alt="Kurumsal Elektrik-Elektronik Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Paratoner montajı, Paratoner topraklama raporu, Motor sarımı ile, Motor bobinajı ile, Kollektör sarımı, Topraklama raporu, Elektrik tesisat raporu, Kaçak akım rolesi ve montajı, Makina tamiri, Pano tamiri, Elektrik motor tamiri, Aspiratör montajı, Aspiratör pervanesi, Palet tekeri, Kiralık roket spiral, Kiralık matkap, Lamba tesisatı, Pano tesisatı, Reaktif pano takibi, Reaktif pano tamiri
Anahtar Kelimeler: Avcıoğlu Elektrik & Bobinaj, Paratoner montajı , Paratoner topraklama raporu, Motor sarımı ile, Motor bobinajı ile, Kollektör sarımı, Topraklama raporu, Elektrik tesisat raporu, Kaçak akım rolesi ve montajı, Makina tamiri, Pano tamiri, Elektrik motor tamiri, Aspiratör montajı, Aspiratör pervanesi, Palet tekeri, Kiralık roket spiral, Kiralık matkap, Lamba tesisatı, Pano tesisatı, Reaktif pano takibi, Reaktif pano tamiri

Avcıoğlu Elektirik Firma Yetkili Girişi Giriş