Program ve Yazılımlar Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları : Güvenlik Şirketleri Firmaları : Program ve Yazılımlar Firmaları

Firma Ünvanı :
Finansfix - Gelir Gider Takibi ve Nakit Stok Yönetimi
Açıklama :
FinansFix kısaca en kolay muhasebe programı olarak tanımlanabilir. Gelir, gider ve nakit akışını yönetmekte zorluk çekenler için özel olarak geliştirilmiştir. Defter veya excel gibi eski yöntemleri bir kenara bırakarak bütün finansal süreçlerinizi finansfix ile yönetebilirsiniz.

İnternet erişimi olan bilgisayar, tablet veya telefon üzerinden her an işletmenizin ödeme ve tahsilatlarını takip edebilir, ayrıca kesilen faturalarınızı görebilirsiniz. Masraf yönetimi ile gereksiz harcamalardan kurtularak kârınızı dolaylı olarak attırabilirsiniz. Gelişmiş raporlar sayesinde haftalık, aylık ve yıllık olarak an be an gidişatınızı takip ederek direksiyon hakimiyetinizi kaybetmeyin.

FinansFix hedef kitlesi genel olarak kobi, avukatlık büroları, klinikler, güzellik merkezleri ve küçük işletmelerdir. Kullanıcı dostu tasarımı ile herhangi bir muhasebe bilgisine ihtiyaç duymadan bütün işlemleri yürütebilirsiniz. 1-3-6-12 Aylık seçenekleriyle kullanabileceğiniz finansfix ile dilediğiniz zaman verilerinizi indirebilir veya yedekleyebilirsiniz. Verileriniz size özeldir ve sizden başkası göremez.


Telefon :
0544 950 45 80
Adres :
, Ümraniye, İstanbul

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=60951" border="0" alt="Kurumsal Program ve Yazılımlar Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Huzurlarınızda FinansFix! Akıllı işletmeler için online gelir gider takibi ve nakit stok yönetimi. Şimdi 30 gün ücretsiz!
Anahtar Kelimeler: finansfix, kolay muhasebe, nakit yönetimi, ön muhasebe, gelir gider takibi, muhasebe programı, stok takibi, masraf yönetimi

Finansfix - Gelir Gider Takibi ve Nakit Stok Yönetimi Firma Yetkili Girişi Giriş