Eğlence Sektörü Şirketleri

Sektör : Eğlence Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
Düşler Sokağı Türkü Evi
Açıklama :
Düşler Sokağı Türkü Evi, 30 yıla yaklaşan kuruluşu ile İstanbul Anadolu yakasının en eski Türkü Evlerinden biridir. Nezih ortamı Türkü ve halk ezgileri ağırlıklı canlı müzik programları, Lezzetli mutfağı ile önde gelen eğlence merkezlerinden biridir. .

Yılların deneyimini uzmanlık ile birleştirdik ve siz değerli türkü dostlarını türkü severleri yeni nesil yorumcular ile buşturuyor ve türkülerimizin kuşaklar boyunca aktarılması için çalışıyoruz.

Bu sahneyi genç seslere açtık, yollarını açtık. Bir çoğu türkü severlerin çok yakından tanıdığı sanatçılar. Yine ve yeniden genç yorumcularımızı siz değerli türkü dostlarımızla buluşturuyoruz. . .

Hem dostlarınızla hem de arkadaşlarınızla gidip eğlenebileceğiniz ve en sevdiğiniz türkülere doyacağınız nezih bir mekan olan Düşler Sokağı, kaliteli ve güler yüzlü hizmetiyle sizleri bekliyor. İlk Günkü heyecan, motivasyon ve coşkuyla türküler için çalışıyoruz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=58510" border="0" alt="Kurumsal Eğlence Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Düşler Sokağı Türkü Evi, Türkü bar, canlı müzik, canlı türkü dinletisi, yemekli canlı müzik, içkili bar restaurant olarak maltepe'de hizmet vermektedir.
Anahtar Kelimeler: Düşler Sokağı Türkü Evi, Maltepe, Türkü bar, anadolu yakası türkü bar, canlı müzik, canlı türkü dinletisi, yemekli canlı müzik, kartal, pendik, bostancı, küçükyalı, kadıköy

Düşler Sokağı Türkü Evi Firma Yetkili Girişi Giriş