Oto Kiralama Şirketleri

Sektör : Turizm Firmaları : Oto Kiralama Firmaları

Firma Ünvanı :
Saytur Kayseri oto kiralama, araç kiralama, rent a car
Açıklama :
Turizm, ulaşım ve oto kiralama sektöründe 16 yılı aşkın sektör deneyimli personeli, yerli ve yabancı araçlardan oluşan, yüksek bakım standartlarındaki, zengin kiralık araç filosu, müşteri memnuniyetine önem veren anlayışı ve kaliteli hizmet uygun fiyat politikası ile Saytur Oto Kiralama, sizlerin de her gün büyüyen müşteri ailesine katılmasından mutluluk duyacaktır.

Saytur Oto Kiralama yılların tecrübesiyle , oto kiralama konusunda bir çok yerli ve yabancı firma, tur operatörleri, seyahat acentaları, işadamları, turistler ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımıza Türkiye çapında kiralık otomobil, transfer , şoförlü oto kiralama , ticari araç kiralama, uzun dönem filo kiralama (operasyonel araç kiralama) hizmetleri sunmaktadır.
Tam zamanında ve güler yüzlu hizmeti, profesyonel kadrosuyla titizlikle ve en uygun fiyat avantajları ile sunan Saytur Oto Kiralama Kayseri Rent A Car 2014 ve 2015 model değişik marka ve modellerde zengin bir kiralık araç filosuna sahiptir. Her müşterisine birebir kaliteli hizmet anlayışını ilke edinen Saytur Oto Kiralama tam bakımlı ve güvenli kiralık araç filosu ile siz değerli müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir.


Telefon :
+90 352 222 43 66
Adres :
Havaalanı Yolu Üzeri Mustafa Kemal Paşa Bulv. Kardelen Apt. Altı 145/B Kocasinan / Kayseri / TURKEY, Kocasinan, Kayseri

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=58222" border="0" alt="Kurumsal Oto Kiralama Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Kayseri Saytur oto kiralama 7/24 havaalanı araç kiralama +90 535 555 83 29 | +90 352 222 43 66 | Kayseri rent a car ve transfer hizmetleri Ltd Şti.
Anahtar Kelimeler: Kayseri oto kiralama, kayseri rent a car, kayseri şoförlü araç kiralama, kayseri vip araç kiralama, kayseri araç kiralama, kayseri araba kiralama, kayseri havaalanı oto kiralama, kayseri havaalanı rent a car, kayseri ucuz oto kiralama, havaalanı rent a car

Saytur Kayseri oto kiralama, araç kiralama, rent a car Firma Yetkili Girişi Giriş