Sondaj Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Sondaj Firmaları

Firma Ünvanı :
AYSON Mühendislik
Açıklama :
Ayson Mühendislik
kurulduğu tarihten itibaren bünyesinde bulunan Jeoloji ve Jeofizik Mühendisleri ve çeşitli meslek dallarındaki danışmanları ile birlikte zemin etüdü, jeolojik-jeoteknik etüt, maden arama araştırma ve mevcut maden sahalarında gerekli sondaj, inceleme ve etütlerin yapılması, yeraltısuyu araştırma, su sondajı, jeofizik etütler, hidrolojik, hidrojeolojik etütler, sıcak su etütleri jeolojik-jeofizik inceleme ve harita yapımı, şev stabilitesi, farklı oturmuş binaların düzeltilmesi, mini kazık, bulon, enjeksiyon, ankraj, püskürtme beton uygulamaları, zemin iyileştirme çalışmaları ve diğer mühendislik hizmetleri gibi birçok konuda hizmet vermektedir.

Özel sektör projelerinde pekçok Zemin(Temel), Su, Maden Sondajları, Zemin Etüdleri, İmar Planına Esas Jeolojik-Jeoteknik Etüdler, Heyelan Etüdlerinin yanı sıra; Enjeksiyon, Jet Grout, Fore Kazık, Mini Kazık, Ankraj gibi zemin ve temel mühendisliği konularında da görev almıştır.

AYSON gücünü, uzman ve dinamik kadrosuyla edindiği bilgi birikiminin yanı sıra, başladığı her işi kusursuz bir şekilde başarıyla tamamlamasından almaktadır. Sahip olduğu özgüvenle mühendislik kuralları çerçevesinde, akılcı projeler üreterek en üst düzey hizmet anlayışı ilkesinden ödün vermeden sektöründe lider olma yolunda emin ve sağlam adımlarla ilerlemektedir.


Telefon :
05464780187
Adres :
hürriyet mah. cumhuriyet cad. no:160, ağrı/merkez, Ağrı

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=57631" border="0" alt="Kurumsal Sondaj Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: ağrı sondaj, ağrı jeoloji, ağrı jeo,
Anahtar Kelimeler: ağrıda sondaj, ağrıda jeoloji mühendisi, ağrıda jeoloji firmaları, ağrıda su sondajı, ağrıda jeoloji mühendisleri, ağrı sondaj, ağrı jeoloji, ağrı sondaj firma,

AYSON Mühendislik Firma Yetkili Girişi Giriş