Maden ve Metal Sektörü Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
Kampüs Madencilik | Maden Danışmanlık ve Müşavirlik Hizmetleri
Açıklama :
Kampüs Madencilik Müşavirlik Makina San. İç ve Dış Tic. Ltd. Şti. , T. C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan AR-GE İnovasyon Destek Programı çerçevesinde aldığı destekle KOSGEB bünyesinde kurulmuş olup, danışmanlık hizmetleri vermektedir.
Madenciliğe yenilikçi bir bakış açısıyla bakan Kampüs Madencilik; hızlı ve teknolojik çözümlerle, maden izinlerinden ocak tasarımına, üretim planlamasından makine-ekipman teminine, cevher hazırlama tesisi kurulumundan maden reklamasyonuna kadar geniş bir yelpazede çözüm ortaklarının yanında alıyor.
Kaynaklarınızı en verimli ve en ekonomik şekilde üretebilmeniz, sermaye kısıtlarınızı çözebilmeniz, kamu destekleri ve teşviklerinden en üst seviyede yararlanabilmeniz ve yeni kaynaklara ulaşabilmeniz için varız.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=47773" border="0" alt="Kurumsal Maden ve Metal Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Kampüs Madencilik; maden danışmanlık ve müşavirlik hizmetleri ile madencilik izinleri alımından, maden üretiminin sonuna kadar müşterilerine ve çözüm ortaklarına en yüksek katma değeri sağlamayı amaçlamıştır.
Anahtar Kelimeler: kampüs madencilik ve danışmanlık, maden danışmanlık, maden müşavirlik, teknik nezaretçilik, maden projeleri, madencilik fizibilitesi, maden, madencilik, danışmanlık, müşavirlik, maden arama sondajı, madencilik danışmanları, madencilik hizmetleri, yeraltı madenciliği çed, çed belgeleri, ced raporu, maden ruhsatı, proje tanıtım dosyaları, makina, cevher, sondaj, analiz, istanbul, teknokent, kosgeb, proje, fizibilite, yeraltı madenciliği, yerüstü madenciliği, patlatma m

Kampüs Madencilik | Maden Danışmanlık ve Müşavirlik Hizmetleri Firma Yetkili Girişi Giriş