Çelik Kapı Şirketleri

Sektör : Bahçe ve Ev Firmaları : Çelik Kapı Firmaları

Firma Ünvanı :
SURA YAPI ÜRÜNLERİ LTD.ŞTİ.
Açıklama :
Sura Yapı ile kusursuz memnuniyet. . .

2011 yılının başında "Müteahhitlerin çözüm ortağı olma" misyonuyla kurulan Sura Yapı, güçlü ve profesyonel yapısıyla müşteri memnuniyetini kendisine ana ilke edinen, oluşturulacak yeni yaşam alanlarının hızla ve kalite esasına dayandırılarak tesimine büyük önem vermektedir.

Verimlilik ve zaman esasına dayalı satış öncesi ve satış sonrası destek, nakliye, uygulama, montaj konusunda müşteri memnuniyetini sağlamak istemektedir.

Yüksek standartlara sahip ileri teknoloji ile üretilen çelik kapılar, güvenlik ve estetiği bir arada barındırmaktadır. Çelik kapıların imalatında kullanılan ürünler TSE standartlarına uygun ve diğer hizmet belgelerine haiz 1. sınıf malzemelerden üretilmektedir.

Özel son sistem CNC makinelerde üretilen yüzde 100 ahşap bina kapılarını, müşterilerinin beğenisine sunan Sura Yapı, kaplama kapılar ve Amerikan panel kapılarla görsel ve manevi tatmini üst seviyelere taşımaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=43367" border="0" alt="Kurumsal Çelik Kapı Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: SURA YAPI ÜRÜNLERİ LTD.ŞTİ. firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: İnşaat, inşaat, Kapı, Çelik kapı, iç kapı, mutfak, banyo, parke, dış cephe, doğrama, yapı malzemesi, yapı malzemeleri, dekorasyon, uygulama, satış, destek

SURA YAPI ÜRÜNLERİ LTD.ŞTİ. Firma Yetkili Girişi Giriş