Hizmet Sektörü Şirketleri

Sektör : Hizmet Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
MAVİ TEMİZLİK HİZMETLERİ
Açıklama :
www. mavitemizlik. com
BSM (BUSINES MULTİ SERVİCES)

MAVİ TEMİZLİK, BSM (Busines Multi Services)’in alt şirketlerindedir. Temizlik, Teknik, Güvenlik , Depo sayım ve peyzaj alanlarında Türkiye genelinde 68 İl de geniş personel kadrosu ile uzun yıllardır hizmet veren bir firmadır. Hizmet ağırlığımızın %80 ini profesyonel temizlik hizmetleri %10 u bina ve yaşam komplekslerinde güvenlik hizmetleri %10 ununda profesyonel peyzaj , teknik ve depo sayım hizmetleri oluşturmaktadır.
MAVİ TEMİZLİK olarak bütün projelerimizde müşterilerimize doğru iş tanımları, iyi organizasyon, efektif adam hesaplaması, minimum maliyet maksimum kazanç sağladığı için sektörde en çok tercih edilen sayılı firmalardandır.
MAVİ TEMİZLİK Türkiye de 4 bölge direktörlüğü ile TEKZEN YAPI MARKETLERİ , LCWAİKİKİ MAĞAZALARI , SEPHORA MAĞAZALARI, HASTANELER, ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ, FABRİKALAR , SPOR YAŞAM MERKEZLERİ gibi büyük kurumsal firmalarla çalışmaktadır.
MAVİ TEMİZLİK aynı zaman da mevcut personellerine sağladığı eğitim imkanları ile sektörde kalifiye eleman yetiştirme misyonunu da üstlenen akamedik bir firmadır. 2011 yılında sektörde ilk kez olarak temizlik elemanı el kitabını yayınlayarak bu alanda ki haklı gururunu yaşamaktadır.
AMACIMIZ SİZLERLE TANIŞMAK VE HİZMET İHTİYAÇLARINIZI YERİNDE KEŞİF YAPARAK FİYATLANDIRMAKTIR.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=41626" border="0" alt="Kurumsal Hizmet Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: MAVİ TEMİZLİK HİZMETLERİ firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: MAVİ, TEMİZLİK, HİZMETLERİ

MAVİ TEMİZLİK HİZMETLERİ Firma Yetkili Girişi Giriş