Otomotiv Yan Sanayi Şirketleri

Sektör : Otomotiv ve Yan Sanayi Firmaları : Otomotiv Yan Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
boduroglu otomotiv
Açıklama :
kaucuk metal kaucuk yedek parca imalat sanayi. renault dacia tofas fiat peugeot ford citroen yedek parca imalatiBoduroğlu Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti. 1977 yılında otomotiv yedek parça sektöründe kauçuk, metal, kauçuk - metal aksamı parçaların üretimi ile faaliyet hayatına başlamıştır.

Çalı Sanayi Bölgesi’nde 4500 m2 kullanım alanlı fabrikasında Renault, Fiat, Peugeot, Skoda, Ford, Opel, VW vb. araçlara ait körük, burç, motor takozu, hortum ve titreşim kesici gibi parçalar ile bu parçalara ait kalıpları gelişmiş üretim teknolojisi ile ulusal ve uluslararası pazarlara sunmaktadır.

Müşterilerden gelen özel siparişleri de üretim tesislerinde hazırlayabilme imkanına sahiptir.



GB markamız 1993 yılından itibaren büyük oranda yurt içi pazarına yönelik üretim yaptığımız, yüksek pazar payına sahip olduğumuz ilk ve en yaygın ticari markamızdır.

Halen yurtiçinde ürünlerin dağıtımını yapan ana bayilerin yanı sıra, yurtdışında başta Avrupa ve Ortadoğu Ülkeleri olmak üzere, çeşitli dünya ülkelerine ihracat yapmaktadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=40699" border="0" alt="Kurumsal Otomotiv Yan Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: boduroglu otomotiv firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: boduroğlu, kauçuk, otomottiv, boduroğlu otomotiv, GB kauçuk, boduroğlu kauçuk, takoz, motor takozu, hortum, körük, burç

boduroglu otomotiv Firma Yetkili Girişi Giriş