Dekorasyon Şirketleri

Sektör : Dekorasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
Kenan ŞENOCAK Mobilya&Dekorasyon
Açıklama :
Kenan ŞENOCAK Mobilya&Dekorasyon 1987 yılında Bursa'da kurulmuştur. Ahşap mobilya üzerine sektöründe uzmanlaşan özgün tasarımları, üstün kalitesi ve geniş ürün yelpazesi ile 24 yılı aşkın bir süredir dünyanın ve Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde seçkin bir müşteri kitlesiyle buluşmaktadır.


Kenan ŞENOCAK Mobilya & Dekorasyon olarak proje ve uygulama ekibimizle; villa, oteller ve residence başta olmak üzere: restoranlar, alışveriş merkezleri, barlar, showroomlar ve fuarlar için uygulama hizmeti vermekteyiz.

Kalitesinden ödün vermeyen proje bazlı çalışmalarda; villa, oteller ve residence başta olmak üzere: restoranlar, alışveriş merkezleri, barlar, showroomlar ve fuarlar için hayal ettiğiniz mekânları gerçeğe dönüştürüyoruz. Uygulama ve imalat çalışmalarında önce müşteri ihtiyaçlarını doğru olarak tespit eden deneyimli proje ekibimiz, müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutarak, tüm süreci takip edip kusursuz bir şekilde mekânı teslim etmektedir.

" Kenan ŞENOCAK Mobilya & Dekorasyon" olarak yaşadığınız mekânlara anlam katabilmek adına 24 yıldır kalite, estetik ve konfordan taviz vermeden hayallerinizi gerçekleştirmek için hizmet sunuyoruz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=40308" border="0" alt="Kurumsal Dekorasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: İç Mimarlık, Otel Mobilyaları, Fabrika Mobilyaları, Fuar Mobilyaları, Otel Ekipmanları
Anahtar Kelimeler: İç Mimarlık, Otel Mobilyaları, Fabrika Mobilyaları, Fuar Mobilyaları, Otel Ekipmanları, ihracat, interior desing, manutactuers of exclusive forniture, project development mazagement and applications. Hazır mutfak Banyo

Kenan ŞENOCAK Mobilya&Dekorasyon Firma Yetkili Girişi Giriş