Alüminyum ve Yan Sanayi Şirketleri

Sektör : Alüminyum ve Yan Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
Keksan Alüminyum Mutfak Eşyaları
Açıklama :
Firmamız 2005 yılında Kahramanmaraşta faliyetlerine kek kalıbı üzerine profosyönellik sağlamak ve bu alandaki eksikliği gidermek amacıyla kurulmuş ve 2005 yılında 3 model kek kalıbı ile başlayıp tasarım sürecini hızlandırarak 25 modele yükseltmiştir. İşe başladığı tarihten bu yana 15. 000. 000 adet kek kalıbı imal ederek ürettiği kek kalıplarını yan yana koyduğumuzda dünyayı dolaşmaktadır. Onlarca çeşit ürünle her geçen gün müşterilerin memnuniyetini dikkate alarak kendisini geliştirmeye ve çalıştığı firmaların yükünü hafifletmeyi amaçlayan firmamız Kalite politikası olarak çalıştıkları firmaları kalite politikasını kendi politikası gibi görüp ürünlerini özenle üretmeye devam ederek sektörde öncülüğünü sürdürmektedir.

Firmalara kaplamasız ham ürünler ile hizmet veren fimamız üretim parkını büyütüp geliştirerek son teknolojik sistemler ve makinalarla müşterilerine kaplamalı ürünlerlede hizmet etmeye başlamıştır. Müşterilerimiz başarısı bizim başarımızdır.

Keksan Alüminyum Mutfak Eşyaları
Küçük Sanayi Sitesi Marangozcular Caddesi
No:13 Kahramanmaraş
Telefon: 344 236 35 38 Fax: 344 236 35 28
ferhat_dalgac@hotmail. com

http://www. keksan. com. tr


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=35230" border="0" alt="Kurumsal Alüminyum ve Yan Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Keksan Alüminyum Mutfak Eşyaları firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Keksan, Alüminyum, Mutfak, Eşyaları

Keksan Alüminyum Mutfak Eşyaları Firma Yetkili Girişi Giriş