Bülten Şirketleri

Sektör : Basın Yayın Sektörü Firmaları : Bülten Firmaları

Firma Ünvanı :
Yapı Bülteni
Açıklama :
Yapibulteni. com, yapı sektöründeki firmaların, firma tanıtımlarının, basın bültenlerinin ve görsellerinin yayınlandığı bir platformdur.

Yapı Bülteni, sektördeki üreticilere, yapı firmaların Türkiye temsilcilerine, inşaat, mimarlık, iç mimarlık ve proje firmalarına, yapı marketleri ve yapı sektörüne yazılım geliştiren, eğitim veren teknoloji firmalarına ulaşmayı amaçlamaktadır.

Yapı Bülteni, üyelerinin basın bültenlerini daha geniş kitlelere ulaştırıp, bilinirliğini arttırır. İçeriğinin sadece yapı sektörüne yönelik olması nedeniyle siteyi takip eden kullanıcılar için de, bir bakışta sektördeki tüm gelişmeleri kolaylıkla takip edebilme olanağı sağlar.

Yapı Bülteni’nde yer alan haberler, haftalık e-bültenler halinde ilgili mail adreslerine gönderilir. RSS servisi sayesinde internet sitesine girmeksizin, bülten yayınlandığı anda kullanıcıların bilgisayarlarında görünür. Yapı Bülteni’ne girilen haberlerin diğer sitelerde de görünmesini sağlayan entegrasyon opsiyonu mevcuttur.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=32862" border="0" alt="Kurumsal Bülten Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Yapı Bülteni firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Yapı, Bülteni

Yapı Bülteni Firma Yetkili Girişi Giriş