İZOLASYON Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları : İZOLASYON Firmaları

Firma Ünvanı :
UZMAN POLİÜRETAN ISIYALITIM
Açıklama :
UZMAN POLİÜRETAN ISIYALITIM LTD. ŞTİ
Poliüretan sert köpüğü inşaat sektöründe ve hayatın diğer alanlarında en üst seviyede yalıtım elde etmek amacı ile bilim adamlarınca keşfedilmiştir. Poliüretan plastik malzeme gurubundan olup, inşaat sektöründen çiftliklere, havacılıktan otomotive, gıda depolamadan sağlık gereçlerine kadar endüstride önemli bir yer tutmaktadır.

Isı, ses, su ve nem yalıtımına aynı anda sahip bilinen tek yalıtım malzemesi olup %60‘a varan tasarruf sağlar. Maliyeti düşük, uygulaması kolay ve uzun ömürlüdür. Bu özellikleri sayesinde Dünyada en çok kullanılan yalıtım sistemidir.

DIN 4102'ye göre B1 ve B2 yangına direnç normlarındadır. Yangına direnci ile ateşi yaymaz. Çürüme, küf, mantar ve rutubet yapmaz, kuş, bakteri, haşere, barındırmayıp çevreye zehirli gaz yollamaz. Kimyasallardan (benzin, madeni yağ, asit v. b) etkilenmez.

Dansite (yoğunluk) 40 (+/-2) kg/m³ olup; üzerinde yürünebilir, burkma, kabarma olmaz, darbeye ve yırtılmaya dirençlidir. Püskürtme esnasında kendiliğinden 4 saniye içinde şişerek kuvvetlice yapışır yapıştırıcı veya dübel gerekmez. Kapı, pencere, balkon kenarlarından su ve hava sızmaz.

UYGULAMA NASIL YAPILIR?

Poliüretan makineleri ve yalıtım malzemeleri gezici araçlar içinde uygulama alanına getirilir. Makina varillerden gelen kimyasalları işler değişik ebatlardaki hortumlar ise malzemeyi istenilen yüksekliğe ve yere taşır.

Poliüretan yalıtım malzemesi yatay, dikey, her türlü zemine pülvarize basınçlı püskürtme sistemiyle en ince noktalara kadar nüfuz eder 4 saniye içinde şişerek sertleşir. Üzerinde yürünebilir, eksiz ve bağlantısız, ısı köprüsü oluşturmadan yapıyı yorgan gibi kaplayarak yekpare bir yalıtım sağlar. Donma veya erime olmaz. Doğrudan uygulandığı için ise kaba sıvaya gerektirmez.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=30075" border="0" alt="Kurumsal İZOLASYON Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: UZMAN POLİÜRETAN ISIYALITIM firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: UZMAN, POLİÜRETAN, ISIYALITIM

UZMAN POLİÜRETAN ISIYALITIM Firma Yetkili Girişi Giriş