Eğlence Sektörü Şirketleri

Sektör : Eğlence Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
EYFELİUM CAFE & RESTAURANT
Açıklama :
Eyfelium Restaurant, Mecidiyeköy meydanında, açılır cam duvarları ve muhteşem ekibiyle, canlı müzik eşliğinde misafirlerine dünya mutfağından seçkin lezzetler sunuyor.
Misafirlerine sunduğu ve birbirinden lezzetli yemeklerinin yanı sıra, modern ve şık dekorasyonuyla da dikkat çekiyor.
Gündüzün ve gecenin en güzel anlarını yaşamak isteyenlerin tercih edeceği Eyfelium’um seçkin menüsünde, Fajitalar. Special Woklar Vegeterian Wok gibi birbirinden lezzetli dünya mutfağından özel spesiyaller yer alıyor. Yerli ve ithal içkilerde özenle seçilerek hazırlanmış özel mönüye eşlik ediyor.
Özel tatların birleştiği Eyfelium Restaurant, kapalı alanda 150 kişi , açık alanda 200 kişi oturma kapasitesiyle Sabahları zengin açık büfe Kahvaltısı öğlenleri zengin a la carte mönüsü , hafta sonu canlı müzik eşliğinde özel mönü seçeneği ile haftanın yorgunluğunu atacağınız Brunch keyfini Pazar günleri size yaşatıyor ayrıca tüm grup rezervasyonlarının yanı sıra, özel organizasyonlar ve şirket yemeklerine’ de profesyonel ekibiyle hizmet veriyor.
Akşam günün stresini yorgunluğunu atacağınız aperatif içki yudumlayabileceğiniz Eyfelium Restaurant, sizleri müdavimleri arasında görmeye davet ediyor…


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=29368" border="0" alt="Kurumsal Eğlence Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Eyfelium Cafe & Restaurant
Anahtar Kelimeler: Eyfelium Cafe & Restaurant

EYFELİUM CAFE & RESTAURANT Firma Yetkili Girişi Giriş