Gıda Sektörü Şirketleri

Sektör : Gıda Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
Çağlar Gıda ve İht.Madd.San.Tic.Ltd.Şti.
Açıklama :
1995 yılında Antalya' da kurulan Çağlar Gıda kuruluş yılından itibaren aktifliğini devam ettirerek günümüze kadar gelmiştir. Kendisini sürekli olarak yenilemeyi ve geliştirmeyi ilke edinen Çağlar Gıda AR- GE çalışmaları doğrultusunda ürün yelpazesini artırarak ürünlerini en üst kalitede tüketiciye sunmaktadır.

Ürün kalitesi ve mutlak müşteri memnuniyeti ile Çağlar Gıda şirketi olarak hesaplı ve kaliteli olması iç pazarda günden güne artan satışlarıyla ve kalite yönetim sistemine yaptığı yatırımlarla sos grupları pazarında lider bir marka olmayı hedeflemektedir.

Vizyonumuz

Nezih, modern ve huzurlu bir ortam sağlamaktır.

Teknolojiyi kullanan, yenilikçi, güvenilir, dinamik, eğitimci ve çevreci bir işletme olmak.

Ağırlaşan rekabet şartlarında geleneksel damak zevkine uygun yenilikçi, dinamik ve çevreci kadrosuyla kaliteli ürünler sunmak.

Sürekli iletişimi ön planda tutan güvenilir bir iş ortağı olmak.

Güvenilir, yenilikçi, eğitimli, plan-programlı personel yetiştirmek.

Sos gruplarında akla ilk gelen, üretici lider olmak.

Sektörde daima lider, tedarikçilerle paylaşımcı, çalışanlarıyla uyumlu bir işletme olmak.


Misyonumuz

Çağlar gıda çalışanları, üreticisi ve bayileriyle birlikte büyümeyi, tüketicisi ile bütünleşerek pazarda ve ekonomide söz sahibi olmayı ve çalışanlarıyla birlikte karlılığını ve verimliliğini artırmayı hedeflemektedir.

Çağlar gıda olarak ilkemiz, yasalara ve ahlaki kurallara uygun davranan, çevre ve doğaya önem veren, insan kaynağını dikkatle değerlendiren, her zaman AR-GE çalışmaları ile kendini ve ürünlerini geliştiren bir şirket olmaktır.


Telefon :
Adres :
, , Antalya

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=57454" border="0" alt="Kurumsal Gıda Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: çağlar gıda
Anahtar Kelimeler: Sirke, nar ekşisi, limon sosu, soya sosu, turşukur, limonata, zeytin, sofralık zeytin, siyah zeytin, yeşil zeytin, çağlar, elma sirkesi

Çağlar Gıda ve İht.Madd.San.Tic.Ltd.Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş