Oto Kiralama Şirketleri

Sektör : Turizm Firmaları : Oto Kiralama Firmaları

Firma Ünvanı :
Alfa Filo Oto Kiralama
Açıklama :
1894 yılında manifaturacılık ile iş hayatına başlayan Kayseri kökenli 110 yılı aşkın ticari geleneği olan Özhamurkar ailesinin şirketlerinden Alfa Oto Filo Kiralama' nın kurucusu Ali Özhamurkar , 1968 yılından beri kendi ismiyle de ticaret yapmaktadır. Aile, 1986 yılında, otomobil bayiliği alarak, Özhamurkar Otomotiv Ticaret Ve Sanayi A. Ş. ünvanı ile otomotiv sektörüne de girmiştir.

Otomotiv sektöründe satış, aktif satış, filo satış, servis, yedek parça ticareti gibi direkt işlevleri yaparken, sigortacılık ve uzun dönem otomobil kiralama gibi endirekt işlevleri de yürütmektedir. Bu faaliyetler, iki ayrı noktada, 3000m2 si kapalı 1000m2 si açık alan olan, grubumuza ait tesislerde devam etmektedir.

Özhamurkar grubuna bağlı olan Alfa Oto Filo Kiralama, grubun son 20 yıl içerisinde otomotiv sektöründe yürüttüğü faaliyetleri ile birlikte, Amerika ve Avrupa'da 1998 yılında başlatılan araştırmalar neticesinde dünya standartlarında hizmet veren bir "Operational Car Leasing" ve "Fleet Management" şirketi kurmaya karar vermiştir. Özhamurkar ailesinin otomotiv sektöründeki ikinci şirketi olan Alfa Otomobil Kiralama Turizm Ticaret ve Sanayi A. Ş. tüzel kişiliğini 18. 06. 1996 tarihinde kazanmıştır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=8609" border="0" alt="Kurumsal Oto Kiralama Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Alfa Filo Oto Kiralama firması detay sayfasıdır.
Anahtar Kelimeler: Alfa, Filo, Oto, Kiralama

Alfa Filo Oto Kiralama Firma Yetkili Girişi Giriş