İstifleme Makinaları Şirketleri

Sektör : Makine Sanayi Firmaları : İstifleme Makinaları Firmaları

Firma Ünvanı :
Clark FORKLİFT ve İstif Makineleri
Açıklama :
1911’de kurulan ana firmamız BURLA A. Ş. Türkiye’nin en köklü ve saygın kuruluşlarından olup, aynı şirketler grubunda bulunan biz TEKNİKA T. A. Ş. ' de 71 yıldır Dünya lideri CLARK Forkliftlerinin Türkiye'de tek yetkili temsilciliğini yürütmekteyiz. Yarım asrı aşkın kesintisiz verdiğimiz servis ve satış hizmetleri firmamızın ve CLARK ürünlerinin ne kadar güvenilir ve sağlam olduğunun ispatıdır.

CLARK ürünleri sağlamlığı ile dünyada seçkin bir yere sahiptir. Sağlamlık, forklift te bakım giderlerinin düşüklüğü, durma süresinin (bozuk kalma süresi) minimal olması ve çok uzun ömrü ile büyük ekonomi sağlar. Aynı zamanda CLARK’ ın ilk alım bedeli de aynı kulvardaki rakiplerine göre çok caziptir. Satışını yaptığımız Clark ürünleri; elektrikli forklift, dizel forklift, akülü forklift, lpg li forklift, transpalet, golf arabası, forklift ataşmanı. .

Tüm üretim ve depolama ihtiyacınıza cevap verebilecek geniş ürün yelpazemizle, size uygun çözümler için (satış-servis-kiralama) bizleri aramanızı bekleriz. Özel eğitimli Satış Temsilcilerimiz ile sizlere yerinizde profesyonel çözümler önermekten mutluluk duyacağız. Ayrıca web sitemizdeki forklift alım rehberimizde size genel bilgiler verebilecektir.

CLARK’ ın yüzyıllık tarihiyle ilgili bazı ilginç resimler ve bilgiler aşağıda değerli görüşlerinize sunulmuştur.

Aşağıda sondan başa doğru tarihsel gelişmeler gösterilmiştir. Forklift ve İstif Makinalarında Lider.


Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=61642" border="0" alt="Kurumsal İstifleme Makinaları Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Forklift sektöründe Dünya lideri Clark'ın 71 yıldır tek Türkiye temsilcisi Teknika A. Ş. forkliftler, istif makinaları satışı, forklift servisi ve yedek parça hizmeti distributor firma garantisiyle.
Anahtar Kelimeler: forklift, forklift istanbul, clark forkliftler, istif makinası, dizel forklift, elektrikli forklift, akülü forklift, lpgli, forkliftler, transpalet, forklift servisi, portif, forkif, istif makineleri, forklift kiralama, forklift turkiye, kiralık forklift

Clark FORKLİFT ve İstif Makineleri Firma Yetkili Girişi Giriş