Yapı Kimyasalları Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları : Yapı Kimyasalları Firmaları

Firma Ünvanı :
Kültür Taşı Tuğla
Açıklama :
2008 yılından bugüne kadar kültür taşı, kültür tuğlası ve dekoratif taşlar ile Stonewrap markası kültür taşı, yer taşı satışını yapmaktayız. Stonewrap markası ulusal ve uluslararası pazarda hizmet vermektedir. Bir çok tasarımcıya onlarca farklı dokuda ve renkte ürün sunarak tasarımcıların her türlü projesinde çözüm sunmaktadır.
StoneWrap
Kültür Taşı, Kültür Tuğlası
Firmamız, Numan Kaleli güvencesi ile uzman satış ekibi Bursa ve çevresinde geniş bir coğrafyada StoneWrap Kültür Taşı olarak yaygın ve kaliteli bir hizmet vermeyi amaç edinmiştir.
Showroom'umuzda bir çok örnek çalışmayı görme şansına sahipsiniz. Dekoratif taş, kültür taşı, kültür tuğlası çözümleriniz ile hizmetinizdeyiz.


Telefon :
(0224) 413 25 04
Adres :
Ürünlü Mah., İzmir Yolu Cad. No: 435/C 16120 Nilüfer/Bursa, Nilüfer, Bursa

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=61469" border="0" alt="Kurumsal Yapı Kimyasalları Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Stonewrap markası Bursa Bayisi olan Numan Kaleli güvencesiyle kültür taşı, kültür tuğlası, yer taşı ürünleri satışını yapmaktayız. Bunun yanında uygulama çözümleri ile de hizmetinizdeyiz. dekoratif taşlar ve dekoratif duvar modellerini showroomumuzda inceleyebilirsiniz.
Anahtar Kelimeler: stonewrap, kültürtaşı bursa , bursa kültürtaşı

Kültür Taşı Tuğla Firma Yetkili Girişi Giriş