Dekorasyon Şirketleri

Sektör : Dekorasyon Firmaları

Firma Ünvanı :
Raf Stand Manken
Açıklama :
Firmamız mağaza dekorasyonu sektöründe 20 yılı aşkın süredir kendi bünyemizde ahşap ve metal ağırlıklı ürünler ile tasarım ve uygulama alanlarında hizmet vermekteyiz.

Mağazaların mobilya ve metal aksamları ile ilgili tüm ihtiyaçlarını, kendi konseptleri doğrultusunda imalattan yerinde uygulanmasına kadar karşılamaktayız.

Kurumsal şirketlerin tasarımlarına uygun çizgilerde özel imalatlarda yapabilmekteyiz.

Planet Metal Raf Tasarım ve Mimarlık olarak mağaza dekorasyonu konusundaki tecrübesini daha geniş kitlelere ulaştırmak adına isteğiniz doğrultusunda birtakım ürünlerimizi demonte olarak sağlayabilmekteyiz. Portatif şık ve ekonomik Raf Stand ve Manken modellerinde kaliteyi sizlere en uygun fiyatlarda sunmaktayız.

Planet Metal Raf Tasarım ve Mimarlık hizmetleri olarak tecrübeli kadromuzla özel projelerinizi 3 Boyutlu max tasarım kullanarak hazırlamaktayız. İç mimari ve Mağaza dekorasyonu alanında proje danışmanlığı ve yerinizde ücretsiz keşif hizmeti de vermekteyiz.


Telefon :
0532 387 4027
Adres :
KARAYOLLARI MAHALLESİ, 608. SOKAK NO: 53, 34255 GAZİOSMANPAŞA/İSTANBUL, Gaziosmanpaşa, İstanbul

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=61431" border="0" alt="Kurumsal Dekorasyon Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: açıklama
Anahtar Kelimeler: raf stand manken, mağaza dekorasyonları, raf stand, manken, raf sistemleri

Raf Stand Manken Firma Yetkili Girişi Giriş