Eğitim Kurumları Şirketleri

Sektör : Eğitim Kurumları Firmaları

Firma Ünvanı :
Özelden Ders Bilgi Teknolojileri ve Pazarlama
Açıklama :
Özelden Ders Bilgi Teknolojileri, www. ozeldenders. com Türkiye’nin her yerinden tüm branşlarda ders verenler ile ders almak isteyenleri bir araya getiren bir platformdur. Eksikliklerini özel ders ile tamamlamak isteyen fakat kriterlerine uygun özel ders öğretmeni bulmakta zorlanan öğrencilere, ders verenler hakkında tüm bilgileri sunarak tatmin edici çoklukta tercih imkanı sunar.

Ders verenlere doğrudan ulaşabileceğiniz gibi üye olup ders talebi oluşturarak gelen teklifler arasından seçim yapabilirsiniz. Üye olmak ve ders talebi oluşturup ders verenlere ulaşmak tamamen ücretsizdir.


Telefon :
0554 259 27 33
Adres :
Yeşil Mahalle 55/1 sokak No:4, Gaziemir, İzmir

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=61414" border="0" alt="Kurumsal Eğitim Kurumları Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Özelden Ders tüm ders verenleri ve öğrencileri tek bir platformda buluşturmaktadır. Kriterlerinize uygun ders verenler arasından seçim yaparak derse başlayabilirsiniz.
Anahtar Kelimeler: ingilizce özel ders, matematik özel ders, geometri özel ders, lise takviye, ilköğretim takviye, sınav hazırlık, üniversite takviye

Özelden Ders Bilgi Teknolojileri ve Pazarlama Firma Yetkili Girişi Giriş