Bahçe ve Ev Şirketleri

Sektör : Bahçe ve Ev Firmaları

Firma Ünvanı :
Promer Böcek ve Haşere İlaçlama Servisi
Açıklama :
İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasındaki tüm ilçelerde 1999 yılından bu yana hizmet vermekte olan Promer Böcek ve Haşere İlaçlama Servisi profesyonel ekibi ile garantili ve uygun fiyatlara böcek(fare, pire, akrep, hamam böceği, tahta kurusu, kene, karınca, sinek, bit, karafatma, yılan vb. ) haşere ilaçlama hizmeti vermektedir. İlaçlama hizmeti verdiği alanlar başlıca; ev, apartman, bina, işyeri, fabrika, şantiye, otel, restaurant, bahçe, okul, şirket, ofis, gemi, tekne, yat, villa, toplu konut vb. alanlardır. Sizde profesyonel ilaçlama hizmeti almak ve sürekli bir ilaçlama şirketi ile çalışmak istiyorsanız promer böcek ve haşere ilaçlama servisi ile iletişime geçebilirsiniz.


Telefon :
08504660022
Adres :
Ulus Mah. İsmetpaşa Cad. No:54/13 Posta Kodu: 34537 Büyükçekmece/İSTANBUL, Ulus/Büyükçekmece, İstanbul

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=61399" border="0" alt="Kurumsal Bahçe ve Ev Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Tüm böcek ve haşereler için ekonomik fiyatlı, çözüm garantili, sağlık bakanlığı onaylı profesyonel haşere ve böcek ilaçlama şirketi.
Anahtar Kelimeler: İstanbul Avrupa ve Anadolu yakasındaki tüm ilçelerde 1999 yılından bu yana hizmet vermekte olan Promer Böcek ve Haşere İlaçlama Servisi profesyonel ekibi ile garantili ve uygun fiyatlara böcek(fare, pire, akrep, hamam böceği, tahta kurusu, kene, karınca, sinek, bit, karafatma, yılan vb. ) haşere ilaçlama hizmeti vermektedir. İlaçlama hizmeti verdiği alanlar başlıca; ev, apartman, bina, işyeri, fabrika, şantiye, otel, restaurant, bahçe, okul, şirket, ofis, gemi, tekne, yat, villa, toplu konut vb.

Promer Böcek ve Haşere İlaçlama Servisi Firma Yetkili Girişi Giriş