Elektrik-Elektronik Şirketleri

Sektör : Elektrik ve Elektronik Sanayi Firmaları : Elektrik-Elektronik Firmaları

Firma Ünvanı :
akva enerji elektrik elektronik bil.san.tiç.ltd.şti
Açıklama :
AKVA ENERJİ
Kurumsal ve Özel sektör müşterilerine kesintisiz enerji sistemleri ve güç elektroniği konusunda çalışmalar yapmak ve destek vermek üzere kurulmuş olan AKVA ENERJİ; 15 yılı aşkın tecrübe birikimi ve bu konuda yetişmiş personeli, Satış ve Teknik Servis desteği ile müşteri memnuniyetini her zaman en iyi seviyede tutmayı amaç edinmiş bir firmadır.
Kuruluşundan itibaren ürün satışı ve hizmet alanında en yüksek kaliteyi ilke edinen AKVA ENERJİ kesintisiz enerji sistemleri ve çözümlerinden güçlü ve kaliteli ürün anlayış ile faaliyetlerini sürdürmektedir.
Firmamız sektörde ürün satış ve servis hizmetleri konusunda yer almakta, kalite standartları ve kurumsal yapılaşması tamamlamış sektörel deneyimi, teknik bilgi birikimi, araştırmacı ve çözüme odaklı yaklaşımı ile müşterilerinin güç elektroniğine yönelik özel ihtiyaçlarına çözüm üretmektedir.
Firmamız ürün ve hizmet yelpazesi içerisinde;
Statik Kesintisiz Güç Kaynakları, Redresör, İnvertör Konverter, Servo-Statik-Mikroelektronik Regülatörler, Statik Anahtar Ürünleri, Bakımsız Kuru Tip Akümülatöler, Arıza Tespiti Ve Müdahalesi, Devreye Alma, Yük Tespiti, Alt Yapı Ve Montaj, Sistemlerin Yer Değiştirilmesi, Bakım Onarım Sözleşmeleri yer almaktadır.
Bu konudaki ürün ve hizmetlerimizi sürekli geliştirmeye devam etmekteyiz.
Yenilikçi yapısı, geniş Pazar payı, satış ve servis olanakları, kalite politikaları ve iş hacmi ile sektöründe yerini daha da sağlamlaştıran AKVA ENERJİ ulusal pazarda da sesini duyurmaktadır.
Teknolojiyi taşımanın bilinciyle, hep beraber aydınlık yarınlara! …
Kurum/kuruluşunuzun ihtiyacı doğrultusunda teknik ve ticari konularda görüşmeye hazır olduğumuzu bildirir, çalışmalarınızda başarılar dileriz.


Telefon :
05362905660
Adres :
çevizlidere caddesi 1239 sokak no 4/3, çevizlidere / çankaya, Ankara

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=61395" border="0" alt="Kurumsal Elektrik-Elektronik Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: -ups kgk
Anahtar Kelimeler: -kesintisiz güç kaynakları regülatör akü elektrik eletronik

akva enerji elektrik elektronik bil.san.tiç.ltd.şti Firma Yetkili Girişi Giriş