Mali Müşavirlik Şirketleri

Sektör : Finansal Kuruluşlar Firmaları : Mali Müşavirlik Firmaları

Firma Ünvanı :
Fra Luca Mali Müşavirlik
Açıklama :
LUCA MALİ MÜŞAVİRLİK VE MUHASEBE HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. 2005 yılında kurulmuş ve kısa sürede müşterilerine geniş bir hizmet çeşitliliği sunarak en büyük yerel mali müşavirlik firmalarından biri olmuştur.

Şirketimiz bünyesinde 4 Mali Müşavir ve SGK, vergi, devlet teşvikleri, yönetim danışmanlığı, eğitim gibi konularda uzmanlaşmış birçok profesyonel yer almaktadır. Aylık olarak müşterilerden alınan faturalar, dekontlar ve ekstreler sisteme kayıt uzmanları tarafından girildikten sonra mali müşavirlerce kontrol edilmekte ve buna göre vergi politikaları belirlenmektedir.

Müşterilerinin eğitimine önem veren, ofisinde bulunan eğitim salonunda ve dışarıdan kiraladığı eğitim salonlarında müşterilerine sürekli eğitim ve seminerler düzenleyen LUCA MALİ MÜŞAVİRLİK bünyesinde birçok eğitmen ve danışman da yer almaktadır.

Akıllı telefonlarda kullanılmak üzere kurumsal yazılım firmaları tarafından LUCA MALİ MÜŞAVİRLİK için özel olarak geliştirilen uygulama ile günlük olarak mevzuatlarda yapılan değişiklikleri cep telefonunuzdan takip edebilirsiniz. Güncel mevzuatları takip edilen ekip arkadaşımız, mükelleflerimizi ilgilendiren konularda ki değişiklikleri sisteme girerek mükelleflerimizin değişiklikleri cep telefonlarından takip etmelerini sağlamaktadır.

Bugün LUCA MALİ MÜŞAVİRLİK İstanbul Mecidiyeköy’de bulunan ofisi ile İstanbul’un tüm ilçelerinde bulunan müşterilerinin yanı sıra, başta Ankara olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinde bulunan müşterilerine de aynı kalitede profesyonel hizmet sunmaktadır.

Tüm sektörlerde profesyonelleşmiş uzman ekibimizle müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda özel çözümler üretiyoruz.


Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=61368" border="0" alt="Kurumsal Mali Müşavirlik Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Mali müşavir ve muhasebe bürosu arayanların ilk tercihi olan Fra Luca profesyonel mali müşavirlik hizmetlerini sizlerle buluşturuyor.
Anahtar Kelimeler: mali müşavirliki, muhasebe, finans

Fra Luca Mali Müşavirlik Firma Yetkili Girişi Giriş