Oto Lastik ve Kauçuk Sanayi Şirketleri

Sektör : Otomotiv ve Yan Sanayi Firmaları : Otomotiv Yan Sanayi Firmaları : Oto Lastik ve Kauçuk Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
Uzun Kardeşler Otomotiv
Açıklama :
Uzun Kardeşler Otomotiv 20 yıldır sektörde bir çok alanda hizmet vermektedir.

Verdiğimiz hizmetler;
Mobil Lastik Yardımı (Yol Yardım Servisi): Mobil lastik yardımı siz yolda kaldığınızda ulaşabileceğiniz ve destek alabileceğiniz kurumsal
bir firmadır. Günün her saati nerde kalırsanız kalın lastikleriniz ile ilgili sorunda kolayca ulaşabilirsiniz.
Lastik Değişimş: Kış aylarında kışlık lastiklerinizi, yaz aylarında yaz lastiklerinizi özenle değiştiriyoruz. Değişim işlemi ortalama yarım saat sürmektedir.
Lastik Kiralama: Muayene işleminde lastikleriniz muayeneden kalıyorsa bizden geçici olarak lastik temini sağlayabilirsiniz.
Uzun Yol Nakliye: Şehirler arasında göndereceğiniz eşyalar için nakliye hizmetimiz mevcut. Eşyalarınız güvenli bir şekilde taşınır.
Hafriyat: İnşaat yıkımı sonrası oluşan molozların taşınması firmamız tarafından hafriyat kamyonları ile sağlanır.
Hurda Lastik Alımı: Araçlarınızda yer alan ve değişim yaptıktan sonra kullanmadığınız lastiklerin alım işlemi yasal çerçeve içerisinde gerçekleştirilmektedir.
Lastik Otel: Araçlarınızda lastik değişimi yaptıktan sonra lastiklerinizi saklayacağınız bir alan yok ise bu konuda firmamızın sunduğu hizmet içeriğinden yararlanabilirsiniz.
Lastik Balans Ayarı: Lastik balans ayarının yapılma amacı, lastiklerin dengesini korumak ve bu sayede sürüş güvenliği ile konfor sağlamaktır.
Lastik Tamiri: Firmamızda, hasar görmüş lastiklerinizin onarılmasını sağlayabilirsiniz. Onarılan lastikler balans işleminden sonra takılır.


Telefon :
02163644744
Adres :
Yukarı Dudullu Mah. Aslı Sk. No:1 PK:34776 Dudullu Osb, Ümraniye, İstanbul

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=61342" border="0" alt="Kurumsal Oto Lastik ve Kauçuk Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: lastik satışı, dudullu yol yardım, yol yardım, jant satışı, yol yardım servisi, akü satışı, lastik yardım, mobil lastik yardımı, lastik değişimi, lastik kiralama, uzun yol nakliye, hafriyat, hurda lastik alımı, lastik otel, lastik balans ayarı, lastik tamiri, bijon satışı, bilezik satışı.
Anahtar Kelimeler: lastik satışı, dudullu yol yardım, yol yardım, jant satışı, yol yardım servisi, akü satışı, lastik yardım, mobil lastik yardımı, lastik değişimi, lastik kiralama, uzun yol nakliye, hafriyat, hurda lastik alımı, lastik otel, lastik balans ayarı, lastik tamiri, bijon satışı, bilezik satışı.

Uzun Kardeşler Otomotiv Firma Yetkili Girişi Giriş