Perde Mefruşat Şirketleri

Sektör : Bahçe ve Ev Firmaları : Perde Mefruşat Firmaları

Firma Ünvanı :
PERDECİ KAĞAN
Açıklama :
KÜTAHYANIN EN KALİTELİ VE HESAPLI PERDE VE EV TEKSTİL MAGAZASI İHRACAT FAZLASI TEKSTİL ÜRÜNLERİ VE PERDE YIKAMA HİZMETLERİ. . Kütahya'da bir ilk; Üzerinde inci, boncuk ve takı gibi aksesuarların olmadığı tüller ve tüm kalın kumaşlarınızı yıkıyor, temizliyor ve ütülüyoruz. İsterseniz adresinize teslim ediyor, isterseniz şubemizden teslim alıyorsunuz. Temizlik ve bakım ortalama 2 yada 3 iş günü sürüyor. Özenle ve titizlikle bakımını yaptığımız tülleriniz 2 kata kadar beyaz ve temiz bir şekilde teslim ediliyor.

Temiz, Sağlıklı ve Hijyenik
Tül ve kalın kumaşlarınızda uzun süreli beyazlık ve hijyen için 7/24 bize ulaşabilirsiniz. Ekibimiz en kısa sürede istek ve önerilerinizi değerlendirip tarafınıza anında dönüş yapacktır. Fiyat listesi için lütfen iletişime geçiniz.


Telefon :
0274 274 02 01
Adres :
SERVİ MAH. ADNAN MENDERES BUL. NO:5/A, MERKEZ, Kütahya

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=61329" border="0" alt="Kurumsal Perde Mefruşat Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Kütahya'da Perde Satışı ve Perde Yıkama Hizmetleri - Tül Perde Çeşitleri - Kumaş ve Fon Perde Çeşitleri - Kütahya Perdeci - Kütahya Perde Yıkama ve Bakım Hizmeti.
Anahtar Kelimeler: Perde, Perdeci, kütahya Perde, kütahya Perdeci, Perde Yıkama, Tül Perde, Kumaş Perde, Fon Perde, Tül Perde Çeşitleri, Mekanizmalı Perde, Stor Perde, Jaluzi Perde, Zebra Perde

PERDECİ KAĞAN Firma Yetkili Girişi Giriş