Araç Kiralama Servisleri Şirketleri

Sektör : Ulaşım ve Taşımacılık Firmaları : Araç Kiralama Servisleri Firmaları

Firma Ünvanı :
Dervish Araç Kiralama
Açıklama :
Dervish Rent A Car 2010 yılın'da Konya'da kurulmuş olup, 50 ve üzeri ekonomik, orta ve lüks araç filosuyla Konya'da kiralık araç hizmeti vermektedir.

Şehir dışı ve yurt dışından gelen bireylere, iş seyehati ve tatil amaçlı kullanabilmeleri açısından ulaşım alanında ekonomik çözümler sunmaktadır.

Farklı model ve markalar ile geniş araç yelpazesine sahip olan işletmemiz, belirli kiralama koşullarına uyan tüm bireylere hizmet sunmaktadır.

Araçlar yalnızca Konya Merkez ofisinden teslim edilmekte olup, zamanında ve 7/24 olarak hizmet alabilirsiniz.

'Araçlarımız' sekmesinde bulunan araçlarımızı inceleyebilir, Fiyat listesi segmesinden de araç fiyatlarına bakabilirsiniz.

Ayrıca internetten ''konya rent a car, konya oto kiralama, konya araç kiralama''diye aratıp Google'den bize ulaşabilirsiniz.


Telefon :
+903323226315
Adres :
Nişantaş Mah. Şehir Ömer Taşer Sk. No:1/B Selçuklu/KONYA, Selçuklu, Konya

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=61199" border="0" alt="Kurumsal Araç Kiralama Servisleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Konya Tren Garına 4 Dk Mesafede. Full Rent a Car Kaskolu, Ekonomik, Orta ve Lüks Segment Araçlar İle Güvenilir Araç Kiralama Hizmeti Veriyoruz.
Anahtar Kelimeler: konya rent a car, konya araç kiralama, konya oto kiralama, konya araba kiralama, konya kiralık araç, konya kiralık araba

Dervish Araç Kiralama Firma Yetkili Girişi Giriş