Hurda Alüminyum Şirketleri

Sektör : Alüminyum ve Yan Sanayi Firmaları : Hurda Alüminyum Firmaları

Firma Ünvanı :
GMS Hurda Metal
Açıklama :
1986’dan beri geri dönüşüm, hurda ve inşaat sanayinde hizmet veren GMS Hurda Metal Ticaret Sanayi, ikinci nesil aile şirketi olarak güçlü müşteri bağlılığımız nedeniyle istikrarlı bir büyüme yaşamıştır. Firmamız sıkı çalışma, dürüstlük ve tutarlı hizmet anlayışı üzerine inşa edilmiş olup izmir hurda firmaları arasında önemli bir yere sahiptir.

Müşterilerimize olan bağlılığımız, yüksek rekabetçi fiyatlandırma, anında, dürüst ödeme ve iki saatlik yanıt verme süresi ile bizi Ege bölgesinde izmir hurda firmaları arasında hızla yükselen firmalardan birine dönüştürdü.

Bugün en modern ekipmanlara ve uzman bir kadroya sahibiz. Tüm kamyonlarımız ve çeşitli büyüklükteki konteynerlarımız, balya makinesi ve diğer ağır ekipmanlarımız ile birlikte, hurda alımında sizlere 24 saat hizmet vermeye hazırız.

Hurda metallerinize cazip ve rekabetçi fiyat teklifi almak için konusunda uzman deneyimli bir personelimizle iletişime geçebilirsiniz.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=61192" border="0" alt="Kurumsal Hurda Alüminyum Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Hurda demir, bakır, alüminyum, çelik vb. metallerinize sadece en iyi fiyatı ödemekle kalmıyor aynı zamanda sizlere en iyi hurdacı hizmetini taahhüt ediyoruz. Uzman kadromuz, emniyet, verimlilik ve profesyonellik anlayışı ile hurda sanayi ile inşaat sektöründe sizlere bir çok hizmeti 20 yılı aşkın süredir sunmaya devam ediyor.
Anahtar Kelimeler: izmir hurdacı, hurda bakır, hurda alüminyum, hurda demir, hurda pirinç, hurda çelik

GMS Hurda Metal Firma Yetkili Girişi Giriş