Ağır İş Makinaları Şirketleri

Sektör : Makine Sanayi Firmaları : Ağır İş Makinaları Firmaları

Firma Ünvanı :
Güven Taş Makina – Mobil Konkasör Tesisi Üreticisi
Açıklama :
Güven taş makina olarak 2005 yılından bu yana sabit ve mobil konkasör olmak üzere birçok kırıcı imalatını yapmaktayız. Firmamız, İzmir Torbalı da olmakla birlikte Türkiye ve dünyanın birçok ülkesine ithalatlarını gerçekleştirmektedir. 10’dan fazla kırıcı imalatı yapan firmamızın başlıca ürettikleri ise; tersiyer kırıcı, kübikser kırıcı, çeneli kırıcı, dik milli kırıcı, titreşimli elek ve besleyici bunker tarzı tesisleri oluşturan başlıca kırıcılardır.
Yüksek kapasiteli tesis üreten Güven taş makina, yeni nesil olarak üretimini gerçekleştirdiği tüm mobil konkasör tesisi ve sabit tesisleri en uygun fiyatlar ile sizlere sunmaktadır. Ayrıca firmamız konkasör tesislerinin yanı sıra sabit ve mobil beton santrali imalatı da yaparak, hazır beton üreticilerine büyük destekler sunmaktadır. Firmamız ve ürünlerimiz hakkında detaylı bilgi için bizleri 7/24 arayabilirsiniz.


Telefon :
05339733584
Adres :
Torbalı Organize Sanayii Bölgesi, 504 Sokak No : 8, Torbalı, İzmir

Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=61190" border="0" alt="Kurumsal Ağır İş Makinaları Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Yüksek kapasiteli konkasör ve beton santrali imalatı yapan Güven taş makina, kum eleme yıkama tesisi tarzı makinaların imalatını ve satışını yapmaktadır.
Anahtar Kelimeler: konkasör, mobil konkasör, yıkama eleme tesisi, seyyar konkasör, taş kırma eleme tesisi

Güven Taş Makina – Mobil Konkasör Tesisi Üreticisi Firma Yetkili Girişi Giriş