Kesintisiz Güç Kaynakları Şirketleri

Sektör : Elektrik ve Elektronik Sanayi Firmaları : Kesintisiz Güç Kaynakları Firmaları

Firma Ünvanı :
PROLİNE ELEKTRONİK İÇ VE DIŞ TİCARET
Açıklama :
Betaups bir Proline Elektronik markasıdır.

Firmamız Proline olarak başta Kesintisiz Güç Kaynağı (UPS) olmak üzere, İnvertör, Redresör ve Otomatik Voltaj Regülatörü satışını sürdürmektedir.

Proline Güç Kaynakları başta IT sektörü olmak üzere tekstil makineleri, CNC ve lazer kesim makineleri, bilişim, otomotiv sektörü, sağlık ve medikal sektörleri, denizcilik ve tersaneler ve daha birçok sektörde kullanılmaktadır.

Proline Güç Kaynakları, koşulsuz müşteri memnuniyeti anlayışı ile yüksek kaliteli ve en son teknolojiye sahip yeni nesil ürünler sunar.


Telefon :
02127288586
Adres :
Piri Mehmet Paşa Mah. Kiraz Sok. No:4 Dükkan:2 Silivri/İstanbul, Silivri, İstanbul

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=61110" border="0" alt="Kurumsal Kesintisiz Güç Kaynakları Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Proline Güç Kaynakları başta IT sektörü olmak üzere CNC ve lazer kesim makineleri, bilişim, sağlık ve medikal sektörleri ve daha birçok sektörde kullanılmaktadır.
Anahtar Kelimeler: asansör ups güç kaynağı, aşı dolabı için ups güç kaynağı, bilgisayar için ups güç kaynağı, elektrik güç ups, elektrik kesintisi için ups güç kaynağı, güç kaynağı ups, güç ups elektrik, kesintisiz güç kaynakları ups, regülatör, ups

PROLİNE ELEKTRONİK İÇ VE DIŞ TİCARET Firma Yetkili Girişi Giriş