Tekstil Şirketleri

Sektör : Tekstil Firmaları

Firma Ünvanı :
Pigem Pazarlama Teknik Tekstil San.Ve.Tic.Ltd.Şti
Açıklama :
2011 Yılında kurulmuş olan PİGEM PAZARLAMA TEKNİK TEKSTİL SAN. TİC. LTD. ŞTİ
Tekstil Promosyonu ( T SHIRT, ŞAPKA YELEK vb) ile Teknik Kumaşlardan yapılmış Spesifik Ürünlerin ( Soğuk İklim Giysileri, Yanmaz ve Alev almaz Giysiler Tek kullanımlık Ürünler vb. ) İmal edilip TOPTAN satılması faliyetlerini gerçekleştirmek amacıyla kurulmuş bir firmadır.

PİGEM PAZARLAMA olarak Temel Hedefimiz sektöre damgamızı vurmaktır.

Fiyat uygunluğu ve dürüst çalışmayı kendisine ilke edinmiş olan firmamız, kalite anlayışına sadık kalarak ve konusunda sürekli araştırma, geliştirme, kalite standartlarına uyarak sektöründe seçkin bir isme sahip olmak istemektedir.

Firmamız bütün faaliyetlerini profesyonelce yapıp, hizmet esnasında ve sonrasında sizleri zor durumda bırakmayacak şekilde tüm enerjisi ile çalışmaktadır.

Promosyon Şapka, Promosyon Tişört, Promosyon Yelek, Ucuz Yelek, Ucuz Şapka, Ucuz Bere, Toptan Şapka, Toptan Tişört imalatı yapılmaktadır. Tekstil Promosyon da tek firma. . .


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=60908" border="0" alt="Kurumsal Tekstil Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Şapkada üretici firma 1. 20 TL - T-shirtde üretici firma 2. 95 TL - Yelekde üretici firma 18. 75 TL
Anahtar Kelimeler: promosyon , textil promosyonu , tshirt , şapka , baskılı tshirt, yelek, anorak yelek, baskılı şapka, baskılı t-shirt, v yaka t-shirt, polo yaka t-shirt, yağmurluk, bere, eldiven, bahçıvan tulum, kollu tulum, tek kullanımlık tulum, kullan at tulum, baskı, nakış, gömlek, hostes gömleği, garson gömleği, beyzboll şapka, en hesaplı promosyon şapka, digital baskı, folya baskı, ucuz şapka toptan, etek, pantolon, güvenlik gömlek, tekstil, 15 temmuz, ucuz şapka üretici, yerli şapka, toptan şapka, kalitel

Pigem Pazarlama Teknik Tekstil San.Ve.Tic.Ltd.Şti Firma Yetkili Girişi Giriş