Hobi Şirketleri

Sektör : Hobi Firmaları

Firma Ünvanı :
ANKAHOBİ
Açıklama :
Anka Hobi 2015 yılında kurulan, Profesyonel ve Hobi amaçlı ürünleri, yüksek hizmet kalitesiyle profesyoneller ve hobiseverlerle buluşturan bir firmadır.
Teknoloji sektöründeki bilgi birikimi ve teknik altyapısı ve donanımı ile müşteri odaklı çalışıp, bir hobici mantığıyla düşünüp, heyecanlarınızı ve isteklerinizi en direk şekilde anlayıp amacınıza hizmet edecek ürünlerle sizleri buluşturmayı amaç edinmiştir.


Telefon :
02125232960
Adres :
Molla Gürani Mah. Oğuzhan Cad. No:7/A Fındıkzade - Fatih, Fatih, İstanbul

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=60770" border="0" alt="Kurumsal Hobi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Drone ve drone aksesuarlarını uygun fiyatlara satın alabileceğiniz Drone satış sitesidir. Multikopter ve drone modellerimizi web sayfamızdan satın alabilirsiniz. Sattığımız drone vs modelleri' Dji, Spark, Phantom, Matrice, Osmo, Inspire, Mavic Pro, zhiyun crane, crane m, Smooth Q ve diğer modellerdir.
Anahtar Kelimeler: drone, drone satış, drone fiyatları, drone kameralar, multikopterler, multikopter, drone aksesuarları, drone yedek parça, drone yedek parça satış, drone satanlar, drone market, dji, mavic pro, osmo, matrice, phantom, drone satışı, drone nereden alınır, drone satış mağazası, multikopter satışı, drone satan yerler, drone satan firmalar, ucuz drone, ucuz drone satanlar, zhiyun satış, zhiyun crane, zhiyun crane m, zhiyun modelleri, zhiyun crane türkiye, zhiyun türkiye distribütörü yetkili bayi, dji

ANKAHOBİ Firma Yetkili Girişi Giriş