Tekstil Şirketleri

Sektör : Tekstil Firmaları

Firma Ünvanı :
İMAJ İKAZ YELEĞİ
Açıklama :
İMAJ İKAZ YELEĞİ, HER SEKTÖR İÇİN HER MODELDEN REFLEKTÖRLÜ YELEK ÜRETİMİ VE SATIŞI YAPMAKTADIR.
İmaj İkaz Yeleği, bir BURAK TEKSTİL markası olup, Burak Tekstil, 1998 yılında tekstil sektörüne girmiş, bu süre zarfında Hastane Otel tekstili üretim ve satışı yapmıştır. 2012 yılında ise iş kıyafetleri ile ilgili olarak ikaz yeleği üretimi başlamıştır.
Zaman içerinde ürün geliştirme ve müşteri talepleri doğrultusunda bir çok sektör için farklı model ürünler üreten firmamız, tüm özel ve kamu kuruluşlarının ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda hizmet sunmaya devam etmektedir.


Telefon :
0 312 279 44 00 - 05
Adres :
, Etimesgut, Ankara

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=60514" border="0" alt="Kurumsal Tekstil Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Firmamız İmaj İkaz Yeleği Ankara merkezli ikaz yeleği imalatı ve ikaz yeleği toptan satışı yapmaktadır. Ucuz ikaz yeleği fiyatları ile mühendis ikaz yeleği, reflektörlü ikaz yeleği, baskılı ikaz yeleği imalatı firmamızca yapılır. İkaz yelekleri siparişi adet ne olursa olsun kısa sürede üretim kapasitemizle ikaz yeleği firmaları içerisinde söz sahibiyiz.
Anahtar Kelimeler: ikaz yeleği, ikaz yeleği ankara, ikaz yeleği toptan, ikaz yeleği imalatı, ikaz yeleği fiyatları, ucuz ikaz yeleği, mühendis ikaz yeleği, ankara ikaz yeleği, ikaz yeleği ankara, ikaz yeleği cepli, reflektörlü ikaz yeleği

İMAJ İKAZ YELEĞİ Firma Yetkili Girişi Giriş