Tekstil Şirketleri

Sektör : Tekstil Firmaları

Firma Ünvanı :
Nonwoven Tekstil
Açıklama :
Firmamız 1996 yılından bu yana Ankara'da faaliyetlerini sürdürmektedir. Nonwoven tekstil, bütün firmalara yönelik, baskılı çanta, resim baskılı çanta, büzgülü torba, fermuarlı çanta, pc çantası, bez çanta, ahşap kulplu çanta, halı çantası, körüklü çanta ve baskılı ambalaj ürünleri imalatı yapmaktadır. Çalışmalarımızda dikiş ve baskı kalitesine verdiğimiz önem ve zamanında teslimatla, müşterilerimizin fimamıza olan güvenini kazanmakla, tercih ve tavsiye edilen bir marka olmanın gururunu yaşıyoruz. Nonweven çanta, renk ve ebatları standart ölçülerin yanı sıra, sizlerin belirleyeceği ebatlarda da yapılmaktadır. Kaliteli, sağlam ve estetik baskılı Nonwoven çanta modellerimizi sitemizden inceleyebilirsiniz. Ürünlerimizi daha detaylı incelemek isterseniz, karşı ödemeli kargo ile bizden numune talebinde bulunabilirsiniz. Resim görselleriniz Nonwoven çanta üzerine ofset kalitesinde baskı yapılır.


Telefon :
0544 418 4600
Adres :
Vedat Dalokay Caddesi No : 30/A Çankaya - ANKARA - TÜRKİYE, Ankara / Çankaya, Ankara

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=60509" border="0" alt="Kurumsal Tekstil Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Nonwoven Tekstil, baskılı kumaş, ham bez çanta, kulaklık ve damacana kılıfı, önlük, şapka, terlik, bone, örtü ve koltuk başlığı imalatı yapmaktadır.
Anahtar Kelimeler: bez çanta, baskılı kumaş, ham bez çanta, kulaklık ve damacana kılıfı, önlük, şapka, terlik, bone, örtü ve koltuk başlığı imalatı yapmaktadır.

Nonwoven Tekstil Firma Yetkili Girişi Giriş