Kazı -Yıkım Hafriyat Şirketleri

Sektör : Yapı Sektörü Firmaları : İnşaat Firmaları : Kazı -Yıkım Hafriyat Firmaları

Firma Ünvanı :
ATF Hafriyat
Açıklama :
Firmamız
ATF Hafriyat, Beylikdüzü başta olmak üzere İstanbul'un tüm ilçelerinde yılların verdiği tecrübe ile hafriyat, iş makinası kıralama, kepçe kiralama hizmetlerini sıfır hata ile sağlamaktadır.
Günümüzde kiralık iş makinaları hayatımız kolaylaştırmaya devam etmektedir. Bunların içinde en zor olanı en kısa sürede yapan ve tamamlayan iş makinası hiç şüphesiz kepçe dir. Kepçelerimiz aylık kiralama gunluk kiralama saatlık kıralamalara uygundur.

Beylikdüzü Kiralık jcb kepçelerle, Kiralık Ekskavatörler ile her sektörde ihtiyacınız dahilinde hizmet vermekteyiz. Kiralık kepçe ve ekskavatörler ile hafriyat , ev temeli, yol yapımı ve kanal kazmalarda kırıcı ile yıkımlarda, Tomruk ataşmanımızla ağaç sanayi ürünlerinlerinin istif ve yüklenmesinde bütçenize uygun ve kaliteli hizmetleri sizlere buluşturuyoruz . Yapılan konut projelerinde hizmet vermeye devam ediyoruz. Konut projelerinizde kentsel dönüşüm yıkımlarında kiralık iş makinalarımızla en zor çalışmaları üstün deneyim ve tecrübelerimizle en kolay hale getiriyoruz. Kepçe kiralama hizmetlerimizde saatlik gunluk aylık kıralamalarda uygun fiyatla hizmet veriyoruz .


Telefon :
0 532 638 10 32
Adres :
Dereagzı mahallesı mete sok, beylikdüzü, İstanbul

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=60503" border="0" alt="Kurumsal Kazı -Yıkım Hafriyat Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Beylikdüzü Hafriyat, Kiralık Kepçe, Kar Temizleme Hizmetleri, Maloz Alımı, Temel Kazımı
Anahtar Kelimeler: Beylikdüzü kiralık kepçe, Gürpınar Kiralık Kepçe, Kavaklı kiralık kepçe, yakuplu kiralık kepçe, beylikdüzü Hafriyat, Beylikdüzü Kar Temizleme, Gürpınar kar temizleme

ATF Hafriyat Firma Yetkili Girişi Giriş