Haberler Şirketleri

Sektör : Basın Yayın Sektörü Firmaları : Haberler Firmaları

Firma Ünvanı :
Sine Haber
Açıklama :
Web sitemiz sayesinde artık gündeme dair tüm bilgileri daha yakından temine edebileceksiniz. İnternet sitemiz sayesin de televizyon dünyasın da olan tüm gelişmeleri anlık olarak sayfamızdan takip edebilecek ve magazinden kültür sanata, modadan film ve dizi haberlerine kadar birçok bilgileri gözlemleyebileceksiniz. Sinehaber. com sizlere uzun zamandır bu anlamda gelişmeler sergilemektedir ve uzman yazar kadromuz ile doğru bir magazin dünyasının içinde olmak için tek yapmanız gereken sitemiz sık ziyaret edilenler alanına kaydetmenizdir. Böylelikle de tüm güncel haberlerden ilk sizin haberiniz olacak ve ilk olarak magazine dair tüm gelişmeleri de siz öğrenmiş olacaksınız. Aynı zamanda da sosyal medya sayfalarımızın da takipçisi olarak bizleri daha yakından takip edebileceksiniz.


Telefon :
02242101109
Adres :
Fatih / İstanbul – 34070, İSTANBUL, İstanbul

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=60489" border="0" alt="Kurumsal Haberler Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Sinema haberleri, televizyon, dizi, film, magazin ve kültür sanat konulu haberlerin yayınlandığı interaktif haber sitesi.
Anahtar Kelimeler: Kültür Sanat , Magazin , Dizi haberleri , Film haberleri

Sine Haber Firma Yetkili Girişi Giriş