Yemek -Catering Şirketleri

Sektör : Gıda Sektörü Firmaları : Yemek -Catering Firmaları

Firma Ünvanı :
ACAR YEMEK FABRİKASI
Açıklama :
Diyarbakır Merkezde 2010 yılında açtığımız ACAR Yemek Salonu ile tabldot usulü yemek veren öncü firmalardan biri olduk. Bir aile işletmesi olarak kısa sürede sektörde tercih edilen firmalar arasında yer aldıktan sonra, gelen talepler üzerine ACAR Yemek Fabrikasını faaliyete geçirdik ve toplu yemek hizmeti de vermeye başladık.
Evinizdeki Lezzet Tadında sloganımızla yemek salonumuzda her gün ev yemeği tadında 30 çeşit yemek çıkarırken, yemek fabrikamızda da toplu yemek hizmeti kapasitemizi her geçen gün arttırdık. Günlük 2. 000 kişi kapasiteli yemek fabrikamızla Diyarbakır İlinin yanı sıra yakın ilçelerde personel sayısı fazla olan fabrika ve firmaların personel yemeği ihtiyacını karşılıyoruz. Yerinde yemek üretimi ve taşımalı yemek üretiminde hizmet veren ACAR Yemek Fabrikası olarak, kalite ve lezzetten ödün vermeden, hijyenik üretim ilkesiyle talepleri deneyimli kadromuzla sorunsuz bir şekilde karşılamaya çalışıyoruz.


Telefon :
0412 226 60 90
Adres :
Şehitlik Mahallesi, Istasyon Cd,Eski Hal. No: 3/28 21010 , Şehitlik / Yenişehir , Diyarbakır

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=60442" border="0" alt="Kurumsal Yemek -Catering Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Diyarbakır Acar Yemek
Anahtar Kelimeler: ACAR YEMEK FABRİKASI

ACAR YEMEK FABRİKASI Firma Yetkili Girişi Giriş