Gıda Sektörü Şirketleri

Sektör : Gıda Sektörü Firmaları

Firma Ünvanı :
HARBİ DÖNER
Açıklama :
harbi döner Esenyurt tabela durağı city center avm karşısı yeni belediye meydanında hizmet vermekteyiz. siparişleriniz için irtibata geçebilirsiniz.

İlk şubesini 2013 yılında açan Harbi Döner, eşsiz sosuyla gelen lezzeti ve hızlı self servisiyle döner sektörüne yeni bir soluk getirerek başarısını göstermiş ve gerek iş hacmini gerek şube sayısını her geçen gün artırarak kendini halka ve sektöre kanıtlamıştır. Hijyen, kalite ve lezzet standartlarını en üst seviyede tutmayı kendine görev edinmiş personelimizle, helal sertifikalı dönerlerimizle ve ferah restoranlarımızla size en iyi hizmeti sağlamak önceliğimizdir.

Ülkemizin her köşesine ulaşmayı hedefleyen firmamız, ‘Harbi Döner’ olarak yeni ortaklıklar ve şubelerle başta İstanbul olmak üzere tüm illerimizde restoran ağımızı genişletmek için çalışmalarımızı tam gaz sürdürüyoruz.

Harbi Döner, atılımcı ve geleneksel yapısı sayesinde büyümeye devam edeceği ve yeni nesillere modern hizmet anlayışı ile muhteşem lezzetler sunmaya devam edeceği aşikardır.


Telefon :
0212 6999267
Adres :
incirtepe mah. yeni belediye meydanı no:70/f, ESENYURT, İstanbul

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=60147" border="0" alt="Kurumsal Gıda Sektörü Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: , ESENYURT DÖNER, DÜRÜM DÖNER ESENYURT, CİTY CENTER DÖNER, ESENYURT DÖNER SİPARİŞ
Anahtar Kelimeler: HARBİDÖNER ESENYURT

HARBİ DÖNER Firma Yetkili Girişi Giriş