Ayakkabı Şirketleri

Sektör : Tekstil Firmaları : Deri ve Yan Sanayi Firmaları : Ayakkabı Firmaları

Firma Ünvanı :
Yavuzlar Ayakkabı
Açıklama :
Yavuzlar ayakkabı, 34 yıllık iş yaşantısı olan Yavuzlar Şirketler Grubu’nun bir parçasıdır. Yavuzlar Şirketler Gurubu sahibi İrfan YAVUZ, dede mesleği olan ayakkabıcılığa 7 yaşında Malatya’daki Yemenici pazarında atıldı. İrfan Yavuz: "Ben Yemenici Üniversitesi mezunuyum. Orası önce insan, sonra ticaret erbabı yetiştirir, bugünlere devletten tek kuruş teşvik almadan önce dede mesleği ayakkabıcılığı büyüterek geldim. ” ifadesinde bulunuyor. Bugün kendi yerleri olan Beyazıt Gedikpaşa ve İzmir Işıkkent'te toptan ayakkabıcılık faaliyetlerine devam etmektedir.

Yavuzlar Ayakkabıcılık, bay, bayan, çocuk ve spor ayakkabı çeşitleriyle her türe hitap etmektedir. Her biri kendi satış yeri olan iş yerlerinde Türkiye’deki her türlü mağazanın ihtiyacına cevap vermekte, aynı zamanda da son iki yıldan beri ithal ettiği ayakkabıları dünyanın dört bir yanına pazarlamaktadır. Arap ülkeleri başta olmak üzere İtalya, İsviçre, Almanya, Rusya, Yunanistan pazarına açılarak ihracat alanında Türk ayakkabılarını bir dünya markası yapma misyonunu üstlenmiş ve bu görevi de başarıyla sürdürmektedir.


Telefon :
0212 516 6969
Adres :
Emin sinan mahallesi pertevpaşa sokak no:11 Beyazıt, Fatih, İstanbul

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=60111" border="0" alt="Kurumsal Ayakkabı Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Türkiye'nin her yerine toptan ayakkabı satışı! Binlerce modeli, hızlı teslimatı, uygun fiyatları ile güvenli alışveriş. Ucuz toptan ayakkabı için doğru adres.
Anahtar Kelimeler: toptan ayakkabı, bayan ayakkabı, erkek ayakkabı, çocuk ayakkabı, toptan ucuz ayakkabı, toptan kaliteli ayakkabı

Yavuzlar Ayakkabı Firma Yetkili Girişi Giriş