Makine Sanayi Şirketleri

Sektör : Makine Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
Saygın Teknik
Açıklama :
Endüstriyel Havalı El Aletleri Satış ve Tamir Bakım Onarım Hizmeti vermekteyiz.
Saygın Havalı El Aletleri olarak amacımız;
Konusunda lider, güçlü, Havalı El Aleti markalarının satışı, Yedek Parça ve Servis hizmetlerinin de profesyonel ekip tarafından, en ekonomik ve hızlı olarak yapılmasını temin etmektir.
Ayrıca; Havalı Alet kullanımı için gerekli tüm ekipmanın en ekonomik ve hızlı yolla sağlanacağı, profesyonel satış ve satış sonrası ağının sağlam temellerini atmaktır.

Profesyonel satış ve satış sonrası ekibimizle, en kaliteli ürünleri, en ekonomik fiyatla firmanızın kullanımına sunacak yeni satış sistemimiz üzerinde çalışmalar devam etmekle birlikte; Her türlü Havalı el aletleri, Havalı Alet Aksesuarları, Hava Hattı Aksesuarları konusunda, Saygın Havalı El Aletleri; Kaliteli Marka, Profesyonel Satış ve Satış Sonrası Hizmet, Uygun Fiyat, Uygun Ödeme Koşulları ve Güler Yüzlü Hizmet Anlayışı ile problemlerinizi, en kısa sürede çözmeyi, temel felsefesi olarak kabul etmiştir.

Saygın Havalı El Aletleri her marka havalı el aletleri tamiri, satışı ve satış sonrası bakımını teknik servisi olarak en iyi şekilde yaparak müşterilerine hizmet vermekten mutluluk duyar.

-Hedefimiz
-Ürün çeşitliliğinde öncü, ürün ve hizmetleri ile geniş kitlelere erişen, toplumsal sorumluluğunun bilincinde, değerlerine ve ilkelerine sadık, teknolojiyi sürekli takip eden ve uygulayan, çevremizin toplumsal ve sosyal değerlerine katkıda bulunan, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla ilk akla gelen ve tercih edilen örnek bir şirket olmaktır.
-Müşterilerimize bütün ürün ve hizmetleri kalite ve etik değerlerden ödün vermeden her seferinde beklentileri aşarak sunmaktır.
Sizlere layık olabilme adına çıktığımız bu yolda bizleri tercih etmeniz dileğiyle.


Telefon :
0224 251 47 16
Adres :
Sakarya Mahallesi 3,Uğurlu sokak No 10/A Osmangazi/ BURSA ( Uluyol Kartal cıvata aralığı ), Sakarya Mahallesi/Osmangazi, Bursa

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=60036" border="0" alt="Kurumsal Makine Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Havalı El Aletleri Tamir Bakım Yedek Parça
Anahtar Kelimeler: Havalı el aletleri havalı perçin makinesi havalı somun perçin makinesi

Saygın Teknik Firma Yetkili Girişi Giriş