Tarımsal Gıdalar Şirketleri

Sektör : Gıda Sektörü Firmaları : Tarımsal Gıdalar Firmaları

Firma Ünvanı :
Özyaşam Fidancılık
Açıklama :
Firmamız aşılı ceviz fidanı yetiştiriciliği sektöründe yılların deneyimli ceviz fidanı üreticisi Yaşar Panç ve oğlu Güney Panç tarafından 2014 yılında yeni ismi ile kurulmuştur. Firmamız başta üstün verimliliği kabul edilmiş Chandler Ceviz çeşidi olmak üzere ülkemizin değişik bölgelerinde yetişebilecek yerli ve yabancı cins ceviz fidanlarını açık köklü ve tüplü olarak üretmektedir. Ürettiğimiz tüm fidanlar sertifikalı olup dikiminden ürün mahsülüne kadar Öz Yaşam Fidancılık olarak desteğimizi sürdürmekteyiz. Firmamız doğru fidan seçimi ve fidan dikimi ile ilgili teknik detaylarda her zaman bilgi ve desteği ile siz değerli müşterilerimizin yanındadır.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=59936" border="0" alt="Kurumsal Tarımsal Gıdalar Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Firmamız başta üstün verimliliği kabul edilmiş Chandler Ceviz çeşidi olmak üzere ülkemizin değişik bölgelerinde yetişebilecek yerli ve yabancı cins ceviz fidanlarını açık köklü ve tüplü olarak üretmektedir.
Anahtar Kelimeler: Fidan, ceviz fidanı, açık köklü ceviz fidanı, chandler

Özyaşam Fidancılık Firma Yetkili Girişi Giriş