Ambalaj Malzemeleri Şirketleri

Sektör : Ambalaj ve Yan Sanayi Firmaları : Ambalaj Malzemeleri Firmaları

Firma Ünvanı :
Dewpak Ambalaj
Açıklama :
Ambalaj sektörünün içinde yeni bir renk katmak için ilk etapta kağıt ambalaj kutu imalatı ile sektöre giriş yapmıştır. Firmamız kuruluşunun ilk günlerinden itibaren istenilen zamanda kaliteli hizmet unsurlarını ana prensip olarak kabul etmiştir. Bu sayede de edindiği müşteri portföyünün talepleri doğrultusunda ürün yelpazesini her geçen gün geliştirmiş ve sade kutu üretimi ile başladığı ambalaj sektöründe, yine kutu, oluklu kutu, poşet, köşebent, strech film gibi bir çok ambalaj ürünü ile üretimini çeşitlendirmiştir.

Birçok saygın kuruluşa hizmet veren firmamızdan Oluklu mukavva başta olmak üzere bir çok amabalaja dair ürünler üretmekteyiz.

Dewpak Ambalaj çalıştığı müşterilerinin çözüm ortağı olmayı kendine düstur edinmiş, bu sayede geliştirdiği dostluklarla her geçen gün kendini yenilemiş ve yenilemeye de devam etmektedir. Bugün sektöründe deneyimli personeli ve modern entegre tesisi ile kaliteden ödün vermeden, bol çeşit ve ekonomik fiyat prensibi ile sektöründe yeni ufuklara emin adımlarla ilerlemektedir.

Web Adresi :

Telefon :
02125491026
Adres :
İOSB. Mah. Aykosan San. Sit. 6 Lı F Blok No:16, Başakşehir, İstanbul

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=59930" border="0" alt="Kurumsal Ambalaj Malzemeleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Dewpak Ambalaj kurumsal alt yapısı ile bütün firmalara toptan ve perakende karton kutu, oluklu mukavva ve kırtasite ürünlerini kaliteli hizmet felsefesiyle sizlere sunmaktadır.
Anahtar Kelimeler: Ambalaj, Koli, Kutu, Poşet, Plastik, Kırtasiye, Oluklu mukavva, reklam malzemeleri, karton, Çuval

Dewpak Ambalaj Firma Yetkili Girişi Giriş