Yemek -Catering Şirketleri

Sektör : Gıda Sektörü Firmaları : Yemek -Catering Firmaları

Firma Ünvanı :
Öztürk Yemek Üretim Tesisleri San.ve Tic.Ltd.Şti
Açıklama :
Aşçılık işçilik değil, sanattır. ” sloganını benimseyen ve bunu sunduğu tüm yemeklere yansıtan Öztürk Yemek kurulduğu yıldan bugüne kadar daima en iyiyi sunmayı, en mükemmelini, en hijyenik ortamlardan sofralarınıza tüm lezzet ve nefasetiyle ulaştırmayı kuruluş prensibi olarak benimsemiştir. Üretim ve servis alanlarında hijyenik koşulları sağlayacak writing a lab report globalization şekilde tasarlanmış ve kurulmuş olup, profesyonel aşçıları ve eğitimli personeliyle mutfağına giren tüm ürünlerin satın alma, depolama, pişirme, servise sunma aşamalarına büyük önem vererek, tüm proseslerde ürün kontrolünün büyük bir titizlikle gerçekleşmesini sağlar.


Telefon :
0374 222 13 00
Adres :
rKaraçayıt Mah.Ptt Cad.No:2/1, Merkez, Bolu

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=59491" border="0" alt="Kurumsal Yemek -Catering Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Aşçılık işçilik değil, sanattır. ” sloganını benimseyen ve bunu sunduğu tüm yemeklere yansıtan Öztürk Yemek kurulduğu yıldan bugüne kadar daima en iyiyi sunmayı, en mükemmelini, en hijyenik ortamlardan sofralarınıza tüm lezzet ve nefasetiyle ulaştırmayı kuruluş prensibi olarak benimsemiştir.
Anahtar Kelimeler: Bolu catering

Öztürk Yemek Üretim Tesisleri San.ve Tic.Ltd.Şti Firma Yetkili Girişi Giriş