Demir/Çelik/Döküm Şirketleri

Sektör : Maden ve Metal Sektörü Firmaları : Demir/Çelik/Döküm Firmaları

Firma Ünvanı :
Düzgünler Metal Çelik Konstrüksiyon Çelik Yapı Sistemleri
Açıklama :
Düzgünler Metal Çelik Konstrüksiyon

Çelik Yapı Sistemleri

Firmamız Çelik Yapı Sistemleri , Çelik Çatı , Çelik Konstrüksiyon, Proje , Taahhüt ve Uygulama İşlerini Yapmaktadır.

Firmamız; Çelik Konstrüksiyon, Çelik çatı , Fabrika Binaları , Yem Fabrikaları, ve her türlü endüstriyel bina uygulamalarında anahtar teslimi projeler üreterek sektörde önemli bir yer edinmiştir. Kazanmış olduğu imalat tecrübesiyle pek çok fabrika binası , yem fabrikası, anahtar teslim projeler , konut, bahçe, iş yeri, Kapalı Pazar alanı, imalatını yaptığımız ürünler kullanılmış, müşterilerimize başarıyla hizmet verilmiş ve verilmeye de devam etmektedir.

Taahhütlerini zamanında ve eksiksiz yerine getirmek için gerekli ekip ve ekipmana sahip olan firmamız, her zaman en iyi hizmeti sunmayı ve müşteri memnuniyetini sürekli yükseltmeyi amaçlamaktadır.

Müşteri memnuniyeti ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile sektördeki imalatına devam eden firmamız, sizleri de müşterilerimizin arasında görmek arzusunda olduğumuzu belirtiyor, Saygılar sunuyoruz.
Çelik yapıda doğru adres. Çelik yapıların imalatı, montajı anahtar teslimi hizmet.

Düzgünler Metal 0 532 725 15 98


Telefon :
0 553 343 815
Adres :
HOROZLUHAN MAH. PAŞA SOK. NO : 12, SELÇUKLU, Konya

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=59472" border="0" alt="Kurumsal Demir/Çelik/Döküm Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Firmamız Çelik Yapı Sistemleri , Çelik Çatı , Çelik Konstrüksiyon, Proje , Taahhüt ve Uygulama İşlerini Yapmaktadır.
Anahtar Kelimeler: Çelik Konstrüksiyon, Çelik çatı , Fabrika Binaları , Yem Fabrikaları, Fabrika binası , yem fabrikası, anahtar teslim projeler , konut, bahçe, iş yeri, Kapalı Pazar alanı,

Düzgünler Metal Çelik Konstrüksiyon Çelik Yapı Sistemleri Firma Yetkili Girişi Giriş