Endüstriyel Ürünler Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları

Firma Ünvanı :
Camadan Endüstriyel
Açıklama :
Grubumuz, Ahmet ve Temel Camadan`a ait iki kardeşten oluşan bir aile şirketidir. İlişkilerimizde dürüstlük ve samimiyeti ilke edindik. Müşterilerimize bir telefon mesafesinde kalmak en büyük arzumuzdur. Bölgemizin kalkınmasına katkıda bulunacak faaliyetlerimizi sürdürmek , yeni yatırımlarda bulunmak şiarımızdır. Bölgemiz tacirinden alacağımız destekle bunu başaracağımıza ülke ihracatına katkılarımızı her geçen sene artıracağımıza inanıyor desteklerinizi esirgememenizi bekliyoruz.
Faaliyet gösterdiğimiz sektörlerde iş ortaklarımızın değişen beklentilerini dikkate alarak, değer yaratan çözümler sunarak, çağdaş yönetim ve yenilikçi yaklaşımımız ile hizmet ve ürün kalitesinden ödün vermeden geleceğe güvenle bakmaktayız.
Daima ilk günkü heyecanla çalışarak, ” her zaman ilk günkü gibi çalışma ” anlayışını kurumsal bir prensip haline getirmiş, müşterilerine ilk defa çalışıyormuş gibi aynı heyecanla yaklaşmaktadır.
1938 yılından bu yana bıraktığı yılları hem gururu hem de bilgi hazinesi kabul ederek geleceğe doğru yol almayı, sürekli olarak daha iyisini aramakla devam eden yolculuğunda, hedeflerini hep bu arayışla yenileyerek kaliteli, güvenli ve yenilikçi satış ve sonrası hizmeti misyon kabul etmiştir.

Müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en iyi şekilde anlayarak, onlara en doğru, en uygun çözüm ve değer önerilerini sunan, endüstriyel soğutma, mutfak, otel ekipmanları, teşhir ve servis ürünlerindeki, geniş ürün yelpazesi ve hizmetini her müşteri kitlesine en hızlı ve en etkin şekilde ulaştıran, etik değerlerinin ve sosyal sorumluluğunun bilincinde olarak faaliyet gösteren, müşteri memnuniyetini her şeyden üstün tutan bir şirket olmaktır.


Telefon :
+90 (362) 431 14 04
Adres :
Derecik Mh. Anadolu Bulvarı No:15 İlkadım / SAMSUN, İlkadım, Samsun

Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=59363" border="0" alt="Kurumsal Endüstriyel Ürünler Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Camadan Grup Resmi Web Sitesi - Pastane, gıda, ekipman, unlu mamül makineleri satışı ve ambalaj üretimi
Anahtar Kelimeler: endüstriyel mutfak, endüstriyel fırınlar, endüstriyel ürünler, pastahane otel restorant ekipmanları

Camadan Endüstriyel Firma Yetkili Girişi Giriş