Büro ve Kırtasiye Malzemeleri Şirketleri

Sektör : Büro ve Kırtasiye Malzemeleri Firmaları

Firma Ünvanı :
KDS Büro Ltd. Şti.
Açıklama :
Şirketimiz 2009 yılında Kocaeli’de kuruldu. Doküman ve baskı yönetiminde lider, üretici TOSHIBA markasının Doğu Marmara Tek Yetkili Bayisi olarak çalışma hayatına başladı.
Şirketimiz, Kocaeli ve Adapazarı bölgesindeki değerli müşterilerine, en uygun ürün, çözüm ve servis desteğini vererek doküman üretim maliyetlerini düşürmeyi ilk amacı olarak belirlemiştir.
Şirketimiz, farklı sektörlerdeki müşterilerinde, özel dokümantasyon uygulamalarını daha verimli ve ekonomik olarak gerçekleştirmek amacıyla, 2010 yılı itibariyle, kendi alanlarında güvenilir ve iddialı EPSON, LEXMARK, BROTHER gibi değerli markalar ile iş ortaklığı yapmıştır.
Şirketimiz son olarak, müşterilerimize farklı dokümantasyon çözümleri ve projeleri sunmak amacıyla, marka imajı güçlü, yenilikçi teknolojiler geliştiren ve baskı sektöründe liderliği hedefleyen SAMSUNG markasının KOCAELİ ve SAKARYA illerinde Tek Yetkili SERVİS ve Çözüm Ortağı olmuştur.

KURUMSAL KÜLTÜR
Kuruluşumuzun ilk karakteristik özelliği olan İstikrar ve devamlılığın temelinde aynı sektörde aynı markalar ile faaliyet gösteriyor olması bulunmaktadır. Bu özelliği ile KDS, bölgesinde ofis otomasyonu sektörünün güven veren firmalarından biri olmasının yanı sıra, TSE belgeli servis kalitesiyle tercih edilen yetkili bayi olma ayrıcalığına sahiptir.

Günümüzde baskı ekipmanlarını etkin konumlayan, yöneten ve kontrol eden işletmeler sadece maliyet azaltmakla kalmıyor, verimlilik, etkinlik ve başarı anlamında önemli ilerlemeler kaydedilebiliyor. KDS olarak firmanıza bu yönde önemli bir adım atmayı sağlayacağımıza inanıyoruz.


Telefon :
0 262 3115556
Adres :
Sanayi Mah. Çarşı Yapı Sitesi E Blok No:8, İzmit, Kocaeli

Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=58921" border="0" alt="Kurumsal Büro ve Kırtasiye Malzemeleri Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: KDS Kocaeli Toshiba Fotokopi Servisi Samsung Yazici Servisi, Sakarya Toshiba Fotokopi Servisi Samsung Yazici Servisi
Anahtar Kelimeler: toshiba samsung brother yazıcı toner kartuş fotokopi kocaeli sakarya izmit adapazari yetkili servis

KDS Büro Ltd. Şti. Firma Yetkili Girişi Giriş