Elektrik ve Elektronik Sanayi Şirketleri

Sektör : Elektrik ve Elektronik Sanayi Firmaları

Firma Ünvanı :
SELEN ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ
Açıklama :
ŞİRKET HAKKINDA

Biz Kimiz?

1999 yılından bu yana tasarım ve fonksiyon odaklı "Welldone" markalı ürünler geliştiren ve üreten bir imalat sanayi kuruluşuyuz.

Güvenli, yenilikçi teknolojiler sınıfı "donatılabilir bürotik priz sistemleri" üretim alanında faaliyetlerimizi sürdürmekteyiz.

Üretici bir ruha sahibiz ve üretmek bizi mutlu ediyor. Welldone markalı ürünlerimiz bir dünya markası olma yolunda ilerliyor. . . Bunun için ürünlerimizi geliştirir ve üretirken; 1. sınıf tasarım, azami fonksiyonluk ve küresel bakış ilkeleriyle hareket ediyoruz.

Üretimimizi İstanbul İmes Sanayi Sitesi'nde bulunan fabrikamızda TS EN ISO 9001-2008 kalite sistem anlayışı içerisinde gerçekleştiriyoruz.

Türkiyede üretmek bize gurur veriyor.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=58847" border="0" alt="Kurumsal Elektrik ve Elektronik Sanayi Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Welldone Markası İle Donatılabilir Bürotik Priz Sistemleri Alanında Faaliyet Gösteren Selen Elektrik'in Kurumsal Web Sitesi.
Anahtar Kelimeler: welldone, selen elektrik, bürotik priz, priz sistemleri, welldone desk+plus, welldone online, welldone lokomotive, welldone connectus, welldone conference, welldone v-state mini, welldone v-state taban tavan, welldone ecomotive, welldone corner, elektrikli şofben, mini şofben

SELEN ELEKTRİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ Firma Yetkili Girişi Giriş