Klima Havalandırma Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : Klima Havalandırma Firmaları

Firma Ünvanı :
Özfan Mühendislik
Açıklama :
Gelişen Ülke Sanayiimizin AB süreci içinde gerekli olana havalandırma ve filtre Sistemlerini imal eden Firmamızın Temel ilkesi; "İnsanımız Sağlıklı ve Doğamız Temiz Kalsın"

Havalandırma sisteminin, belirtilen standartlara uygun hale getirlmesi sanıldığının aksine yüksek maliyetli yatırımlar olmayıp, bütün olarak sağladıkları avantajlar göz önüne alındığında karlı bir yatırım olduğu bugün bütün dünyada kabul edilmektedir.

Özfan Mühendislik Endüstriyel Havalandırma Sistemleri ve Taahüt Şirketi , Firmanız için gerekli ve yeterli olacak tüm havalandırma sistem çözümleri için uzman kadrosu, teknolojik altyapısı, yerinde tespit ve projelendirme sonrası istenilen özelliklerde titiz bir imalat ve montaj gerçekleştirmektedir. Sistemin maksimum verimliliği ve minumum maliyeti ile imalat akışını olumsuz etkilemeden yapılan uygulamalar sistemden kaynaklanan problemlerin kısa sürede çözümüne yöneliktir.

Özfan Mühendislik, Konusunda uzman personeli, yılların deneyimi, toplam kalite yönetimi yaklaşımı ile ulusal ve uluslararası standartlarda havalandırma sistem, ekipman ve projeleri üretmektedir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=58640" border="0" alt="Kurumsal Klima Havalandırma Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: Özfan Mühendislik, gaz yıkayıcıları, endüstriyel havalandırma sistemleri, Helezon Konveyörler, Kanal ve Çatı Tipi Aspiratörler, Özel Parametreli Siklon İmalatı, Torbalı Filtreler , hava kanalı imalatı, toz toplama sistemleri konusunda hizmet vermektedir.
Anahtar Kelimeler: gaz yıkayıcıları, endüstriyel havalandırma sistemleri, helezon konveyörler, Kanal ve Çatı Tipi Aspiratörler, Özel Parametreli Siklon İmalatı, Torbalı Filtreler , Hava Kanalı İmalatı, toz toplama sistemleri

Özfan Mühendislik Firma Yetkili Girişi Giriş