Klima Havalandırma Şirketleri

Sektör : Endüstriyel Ürünler Firmaları : Klima Havalandırma Firmaları

Firma Ünvanı :
Aseka ®
Açıklama :
ASEKA®; 1250 m2 lik fabrikasında Kanal üretimi, Flanş profil üretimi, Köşe üretimi ve klips üretimi yapmaktadır.

ASEKA; Klima Santralleri, Havalandırma Sistemleri, Havalandırma Kanalı, Endüstriyel Havalandırma, Menfez, Endüstriyel Aspiratör, Flanşlı Hava Kanalı, havalandırma kanalı ekipmanları, Hücreli Aspiratörlerkonu başlıklarında Proje, taahhüt ve imalat konularında müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Ayrıca Laboratuvar Sistem çözümleri, Mekanik Taahhüt Tesisat, danışmanlık ve Projelendirme, ısıtma soğutma sistemleri konularında ürün imalat ve hizmet sunmaktayız. . .

Aseka Havalandırma, Endüstride, sanayi tesislerinde ve özel yaşam alanlarında ısıtma soğutma ve havalandırma konularında koşulsuz müşteri memmuniyeti ilkesi ile hizmet vermektedir. Konusunda uzman Teknik personeli ve mühendisleri, teknolojiyi yakından takip eden ve sürekli geliştirilen alt yapısı, imalata yönelik olarak havalandırma ve klima ekipmanları konusunda üretim yapan tesisleri ile ASEKA Havalandırma rakiplerinden farklı ve müşteri odaklı çalışan çözüm ortağınızdır.

Endüstriyel havalandırma, soğutma ısıtma vb konuların anahtar teslim proje ve taahüt işlerini yürüten firmamız, havalandırma ekipmanları ( Dikdörtgen ve yuvarlak hava kanalı, somun, klips, conta, köşebent, rot, damper vb. ) üretimi ile hem kendi müşterilerine hizmet vermektedir hemde piyasaya ekipman üretmektedir. Üretilen Ürünler Türkiye ve Dünya Standartlarına sahip olup kalitesi üst seviye ürünlerdir.


Faaliyet Gösterdiği Şehirler :
Banner Kodu :
Daha fazla Bilgi
<a href="http://www.kurumsal.web.tr" target="_blank" >
<img src="http://www.kurumsal.web.tr/banner.php?firmaid=58625" border="0" alt="Kurumsal Klima Havalandırma Firmaları, Şirketleri" />
</a> 
Meta Tagları (şu anda online siteden otomatik olarak çekilir):
Açıklama: aseka, havalandırma, mekanik taahhüt tesisat, endüstriyel havalandirma, flanş Profil üretimi, hava kanalı imalatı, Vrf klima sistemleri, klima santralleri, laboratuvar mekanik tesisat, flanşlı hava kanalı, izolasyon malzemeleri, ısıtma ve soğutma sistemleri, toz toplam, hücreli aspiratör, aspiratör, havalandirma konusunda imalat, proje ve taahhüt işleri yapmaktadır.
Anahtar Kelimeler: havalandırma, mekanik taahhüt tesisat, endüstriyel havalandirma, flanş Profil üretimi, hava kanalı imalatı, Vrf klima sistemleri, klima santralleri, laboratuvar mekanik tesisat, flanşlı hava kanalı, izolasyon malzemeleri, ısıtma ve soğutma sistemleri, toz toplam, hücreli aspiratör, aspiratör, havalandirma

Aseka ® Firma Yetkili Girişi Giriş